Vijesti

CNN HD kreće u Kanadi

CNN HD - Good MorningZnam, znam, sigurno se pitate koga briga za daleku Kanadu i programe koji su tamo dostupni, no vjerujem da je dobro znati da se HD televizija širi i da će kroz neko vrijeme stići i kod nas.

Dakle, Kanađani se mogu veseliti već od sada jer je kabelska kompanija Rogers stanovnicima Ontaria omogućila gledanje CNN HD programa na kanalu 545. Jasno, samo neke se emisije emitiraju u visokoj definiciji, primjerice American Morning, Lou Dobbs Tonight, Anderson Cooper 360 i In The Money, no što je tu je za sada i vjerujem da će gledatelji biti zadovoljni ponuđenim.

Podataka još nema o tome kada će emitiranje krenuti i u ostalim regijama Kanade, no kako je krenula HD groznica, sigurni smo da će to biti vrlo skoro.

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!