Digitalna televizijaVijesti

Sportska Televizija od danas kreće s emitiranjem

Sportska televizija (SPTV) prvi je specijalizirani sportski digitalni televizijski kanal u Hrvatskoj, a danas, 4. travnja 2011. u 17:00 sati počinje s emitiranjem. Sportska televizija je zemaljska televizija koja će se moći pratiti u cijeloj Hrvatskoj u MPEG-2 sustavu kodiranja. Ova televizija ideja je Hrvatskog Olimpijskog odbora u čijem je stopostonom vlasništvu, te koji je na javnom natječaju 5. siječnja.2011. dobio koncesiju za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga televizije. Hrvatski Olimpijski odbor ovom televizijom želi dati priliku manje zastupljenim sportovima da pokažu svoje vještine, znanje, talent i rad, a koji su često nezanimljivi nacionalnim TV kućama.

Osim prijenosa sportova gledatelji će isto tako moći uživati i u raznim sportskim emisijama koje će svaki dan biti na rasporedu. Mjesto glavnog urednika pripalo je bivšem HRT-ovom komentatoru i novinaru te predsjedniku Hrvatskog zbora sportskih novinara Juri Ozmecu. Prema najavama program bi trebao započeti uvodnom emisijom a nakon toga na radost zaljubljenika u košarku prijenosom košarkaške utakmice Hrvatske A1 lige između Alkara i Zadra koja bi trebala početi u 17 sati i 50 minuta. Ova televizija sjajan je poziv za sve zaljubljenike, ali i laike da svakodnevno uživaju u vrhunskom sportu. Postoji li bolji poziv za to od domaće Sportske televizije?

SPTV emitirati će dnevno 12 sati programa, a INFO kanalom, koji sadrži sve relevantne sportske, političke, gospodarske i servisne informacije, program će biti ispunjen 24 sata. Sadržaj INFO kanala se ostvaruje u suradnji sa Sportskim novostima, Hrvatskom izvještajnom novinskom agencijom (HINA), Privrednim vjesnikom i Državnim hidrometeorološkim zavodom (DHMZ).

[youtube id=”mAK-Im3Dc4U” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Povezani tekstovi

9 komentara

  1. stvarno izgleda najbolje je da se hrvati okane digitalije,evo tv mi prona?e ove nove tv programe ali javlja da je signal vrlo loš tako da čas imam,čas nemam i jedino preostaje pomicanje antene,a u tom slučaju gubim dosadašnje programe,znači moram nabavljati još jednu antenu,a još bila reklama SI?ITE SA KROVOVA

    1. Da, si?ite s krovova i prestanite gledati TV, vidite da su Hrvati 6. po debljini u Europi. Država se zapravo brine za nas ;).

    2. Ja imam na svim MUX-ovima savršen signal, a prilično sam daleko od odašiljača. Ne razumijem kako to može bit lošiji signal ako sve hvataš sa jednog odašiljača. Nemaju svi MUX-ovi jednaku snagu, ali pozicija odašiljača je ista. S obzirom da nema na svim odašiljačima MUX D moguae je da MUX D hvataš sa nekog drugog odašiljača.

  2. Tek je počela s prikazivanjem a vea se kasni s emisijama. Izgleda da nijedna hrvatska televizija osim državne vlastiti raspored ne smatra bitnim…

    1. slažem se s tobom, kvaliteta slike je katastrofalna ne samo u prijenosu gimnastike vea u bilo kojem prijenosu koji su radili izuzev košarke.Stekao sam dojam da se radi o amaterskoj televiziji pogotovo kada sam gledao prijenose nogometnih utakmica koje djeuluju kao da se prenose putem mobitela. Neau ih previše kritizirati mlada su televizija i nadam se da ae se s vremenom uhodati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!