Home » Vijesti » Audio-video uređaji » LG će prodavati kombo Blu-ray/HD DVD reproduktore, no samo u ograničenim količinama

LG će prodavati kombo Blu-ray/HD DVD reproduktore, no samo u ograničenim količinama

LG logoLG je potvrdio da će unatoč sudbini HD DVD formata ipak započeti prodaju svojih kombo Blu-ray/HD DVD reproduktora, no u ograničenim količinama i kod odabranih trgovaca.

LG Super Blu BH200 reproduktor je sada dostupan u Argos katalogu po cijeni od 700 funti (oko 6.600 kuna po srednjem tečaju).

LG BH200
LG Super Blu BH200

Prošli je tjedan Samsung objavio da obustavlja izlazak svoje druge generacije kombo reproduktora, oznake BD-UP5500.

Daniel Aziz, marketinški menadžer za Digital Media, LG UK je rekao da postoji određeni broj korisnika koji je odabrao HD DVD format i koji posjeduje kolekciju filmova tog formata, te da su takvi korisnici zainteresirani za kupnju kombo uređaja, a LG je spreman udovoljiti njihovoj želji.Super Blu BH200 nudi 1080p izlaz u 24-, 30- ili 60- sličica u sekundi i podržava razne AV formate, uključujući MPEG-2, VC-1, H.264 video, MPEG1/2 audio, Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS i DTS-HD audio. Uređaj je opremljen HDMI 1.3 izlazom, komponentnim i kompozitnim video izlazima, te digitalnim optički i analognim audio izlazima, a tu je i Ethernet priključak za spajanje jedinice na mrežu i internet. Funkcija “Slika u slici” je također podržana, a danas sve češća na Blu-ray medijima.

Izvor: WhatHIFI

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*