Home » Recenzije » Periferija/daljinski » Recenzija [tipkovnica]: Logitech diNovo Keyboard for Notebooks

Recenzija [tipkovnica]: Logitech diNovo Keyboard for Notebooks

dinovo-notebooks-test

Logitech u svojoj širokoj ponudi miševa, tipkovnica i ostale periferije posjeduje luksuznu liniju proizvoda nazvanu diNovo. Kao što je G serija namijenjena igračima, tako je diNovo zadužen za korisnike koji žele luksuzan proizvod, decentnog dizajna, odabranih materijala uz stabilne, beskompromisne performansi. Premda bi se iz imena moglo zaključiti kako je namijenjena samo prijenosnim računalima, diNovo for Notebooks iza svoga imena krije standardnu USB bežičnu tipkovnicu, tako da ju možete koristiti bilo za običnim stolnim računalom, HTPC-jem u dnevnoj sobi ili na kraju krajeva uz prijenosnik. Pogledajmo u nastavku ukratko kakvom se pokazala.

Specifikacije

  • USB sučelje
  • 103 tipke
  • moderni elegantan dizajn
  • trajanje baterije do 3 godine
  • 2,4GHz tehnologija prijenosa
  • integrirana brojčana tipkovnica
  • dodatne tipke za otvaranje kakulatora, reguliranje glasnoće, vađenje ladice optičkih uređaja…

dinovo-notebooks-packaging

Pakiranje i sadržaj

U standardnom Logitech pakiranju dolazi ova luksuzna tipkovnica, pakiranju koje je tek malo veće od njenih samih dimenzija. Otvaranjem pakiranja pronaći ćete dobro upakiranu tipkovnicu, USB adapter, četiri AAA Duracell baterije i CD s upravljački programima. Proizvođač daje 5-godišnje jamstvo na proizvod.

dinovo-notebooks-content

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*