Periferija/daljinskiRecenzije

Recenzija [tipkovnica]: Logitech diNovo Keyboard for Notebooks

dinovo-notebooks-test

Zaključak

Logitech diNovo for Notebooks nije savršena tipkovnica, no njen decentan dizajn i udobnost korištenja jaki su argumenti ako ste u procesu odabira nove tipkovnice. Za uredske zadatke koji uključuju mnogo pisanja je odlično rješenje ne samo zbog udobnosti, već i zbog tihih tipaka. Premda pogled na cijenu ove tipkovnice mnoge će odvratiti od daljnjeg razmatranja, obratite pažnju na mnoge akcijske prilike zadnjih tjedana, a i ubuduće, s obzirom da se ista može pronaći i po cijeni nižoj od 400 kuna. U cijeloj priči je i deklariran trogodišnji vijek priloženih baterija, što je također jak argument.

Ocjena: 9/10

Ustupio na test: Logitech Hrvatska

Najniža cijena na dan objave: 588 kn

Copyright HD Televizija 2009. Sva prava pridržana.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!