3DBlu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Titanik 3D kolekcionarsko izdanje dostupno za prednarudžbu na Amazonu

Titanik-3D-blu-ray-kolekcionarsko-izdanje

Svi ljubitelji jednog od najvećih filmova svih vremena bit će zadovoljni saznati da je kolekcionarsko izdanje Cameronovog Titanika 3D sada dostupno za prednarudžbu na Amazonu u 2D i 3D Blu-ray izdanjima filma.

Kolekcionarsko izdanje filma donosi 3D/2D Blu-ray set od 4 diska koji uključuju dodatnih 6 sati bonus materijala te sljedeće:

  • Hardback glossy Art Book
  • Passenger Dossier
  • Sketch Postcards
  • Collectible Titanic box Packaging

3D Blu-ray izdanje će imati IMAX 3D verziju filma formata 1.78 (puni okvir) HDTV korišten u IMAX prezentacijama, dok će 2D verzija predstaviti film u njegovom originalnom kino 2.4:1 formatu. Samo će 2D Blu-ray verzija biti dostupna odvojeno kao set od dva diska.

Titanik 3D kolekcionarsko izdanje dostupno je za prednarudžbu po cijeni od cca 560,00 kn.

[youtube id=”M91121CilXE” w=”600″ h=”337″]

[youtube id=”zIxY42OuJrg” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!