Audio-video uređajiNajave testovaVijesti

Najava testa: Toshiba 50L7335DG Full HD 3D televizor s Cloud TV servisom

toshiba-50l7335dg

Novu sezonu recenzija televizora započinjemo s Toshibinim televizorom serije 7, dostupnom u veličini od 50″. Ovaj model je opremljenim aktualnim tehnologijama poput aktivnog 3D prikaza, Cloud TV platforme s otvorenim internet pretraživačem, integriranim Wi-Fijem, Hollywood predlošcima za kvalitetan prikaz slike vjeran originalu, te uz sve navedeno pripada A+ energetskoj skupini što troškove električne energije ne bi trebalo značajno povećati. Okvirna cijena 50L7335DG modela iznosi 8.399,00 kn, te je dostupan u kombinaciji crne i srebrne boje na stalku koji je moguće rotirati, odnosno bez stalka TV postaviti na zid.

Test Toshibinom televizora možete očekivati ubrzo na stranici HD Televizije, a do tada donosimo galeriju fotografija raspakiravanja i prve dojmove.

Televizor je na test ustupila tvrtka Helikop.

toshiba-50l7335dg-packaging
Ambalaža s istaknutim ključnim značajkama.
toshiba-50l7335dg-front
Elegantan dizajn tankih profila i klasično oblikovanog stalka
toshiba-50l7335dg-content
Uredno posložen sadržaj pakiranja, uključuje 2 para aktivnih 3D naočala.
toshiba-50l7335dg-thickness
Dubina televizora u usporedbi s Blu-ray pakiranjem
toshiba-50l7335dg-logo
Logotip na nestandardnom mjestu, u donjem lijevom kutu.
toshiba-50l7335dg-connector
Priključci u dvije orijentacije, 3 HDMI priključka smještena sa strane
toshiba-50l7335dg-remote
Daljinski upravljač istog dizajna i kvalitete izrade kao na ranije testiranom 39L4333DG modelu
toshiba-50l7335dg-menu
Sučelje je dostupno na 24 jezika, uključujući hrvatski
toshiba-50l7335dg-smart-tv
Smart TV sučelje uključuje nekoliko video-na-zahtjev aplikacija

Detaljne specifikacije na stranicama Toshibe Hrvatska (PDF).

Na test ustupio:

helikop-logo

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

11 komentara

 1. bez ljutnje ali zbog ovakvih i sličnih portala i različitih recenzija ljudi su uvijereni da moraju kupovati televizore od 10-20 000 kn ,a ustvari se vrlo dobar televizor može kupiti za 3000-4000 kn,kako to da nikad ne viđamo recenzije televizora od 3000-4000 kn

  1. Ive, vjerujte da tražimo i modele ulazne klase, ali ih ne dobivamo tako lako kao ove skuplje. Razlozi su veće marže koje se ostvaruju na skupljim modelima, te je distributerima u većem interesu da se takvi modeli testiraju i prezentiraju. Sve više inzistiramo na modelima ulazne i niske srednje klase, te će istih sigurno biti više na testu u budućnosti. Sad konkretno tražimo za usporedni test LG i Samsung entry level LCD-a i čini se da to bude realizirano vrlo brzo.

 2. ive, nije mi baš jasno ovo tvoje pitanje jer ovo je ipak TV od 50″ i kad uzmemo u obzir cijenu od 8399,00 kn onda je ovaj TV cijenom stvarno pristupačan s obzirom da ima i duplo skupljih.
  Sad neznam dali si ti mislio na 32″ il 37″, ali od 50″ za 3000-4000 kn teško da češ nači.
  Možda neke starije modele, stvarno neznam.

 3. Darko,
  Samo nastavite i dalje nam predstavljati Hi-End uređaje, a nemam ništa protiv da predstavljate i one iz nižih razreda.
  Toshiba svakako proizvodi vrlo kvalitetne uređaje, pa malo čudi da nikada, koliko se sjećam, niti jedan njihov TV nije dobio EISA nagradu…

  1. Toshiba ima strašnu mašineriju iza sebe i mene isto čudi da zadnjih godina ne uspijevaju se istaknuti pred konkurencijom sa svojim televizorima. Sutra idem na njihovu regionalnu prezentaciju pa ću malo popričati s njihovim predstavnicima i pogledati cijeli lineup, sve zanimljivo ću objaviti u reportaži do kraja tjedna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!