Audio-video uređajiVijesti

Dvico FusionHDTV7: prvi dvostruki HDTV PCI-E tuner

Tvrtka Dvico napravila je svjetsku premijeru malene kartice za računalo, a za koju tvrdi da je prva koja je u stanju snimati istovremeno dva HDTV kanala.

Model o kojem su poznate informacije namjenjen je za američko tržište jer sadrži NTSC tuner, a sama kartica može hvatati uz digitalni ATSC i analogni NTSC signal, te istovremeno možete gledati jedan kanal, a snimati neki drugi.

Jasno, ovo je također moguće postići i korištenjem dvije kartice, no FusionHDTV kartica je praktičnija, manje mjesta zauzima od dvije odvojene, a i cijena joj je povoljnija – 140$ spominju.

Karticom je moguće upravljati i putem MCE daljinskog upravljača, a za one koji ne žele propustiti niti jedan djelić svoje omiljene emisije tu je čisto HD ubrzavanje/vraćanje/pozicioniranje, niska razina emisije zračenja, slika-u-slici, automatsko paljenje za snimanje, te podrška za 32 i 64-bitne sustave Windows Vista.

Prema specifikacijama sve solidno izgleda, no pitanje je kako će se pokazati u praksi…

http://www.dvico.co.kr/

Izvor: product-reviews.net

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!