3DObavijesti/ostaloVijesti

Rotel HDMI 1.4a nadogradnja – ili jednostavno…Briga o kupcu

Dobre vijesti stižu iz Rotela. Svi budući receiveri iz serije 15 dolazit će s ugrađenim HDMI 1.4a priključcima s potpunom podrškom za 3D. Prvi, unaprijeđeni uređaji isporućuju se već od 1. studenog. Međutim, tu dobrim vijestima nije kraj…

Naime, Rotel je osigurao nadogradnju i svim kupcima dosadašnjih modela receivera iz serije 15. Ovim putem pozivamo sve vlasnike Rotelovih receivera serije 15 koji su kupili uređaje kod nas ili kod našeg ovlaštenog prodavača, da nam se jave kako bismo im nadogradili uređaje s najnovijom verzijom firmware-a.
Naravno, potpuno besplatno!” – http://www.sonusart.hr

Adsense

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Kako ae se točno najnovijom verzijom firmwarea ure?aj nadograditi na 1.4 verziju? Ja sam scoj procesor nadogradio na 1.4 verziju tako što sam od proizvo?ača dobio kompletnu novu pločicu. Znači nadogradnja je bila prvo hardwareska a potom i softwareska. Sama pločica izgleda duplo kompleksnija od verzije 1.3 s novim hdmi priključcima. Inače radi se o classeu SSP-800 i moram pohvaliti ekipu iz TD-Elektronike koja mi je odmah po dolasku na EU tržište nabavila i omogučila nadogradnju.
    Vrlo brzo i profesionalno, za svaku pohvalu!

  2. Molio bih za odgovor! Da li Panasonic G30 mogu objesit na zid i da li mogu kupit G30 46″ pošto mi je udaljenost za gledanje samo 2,5m.Hvala unaprijed!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!