Vijesti

Sony predstavio novu liniju AV-receivera za 2009.

Direktorica Sony Home Audio marketinškog odjela, Tyler Ishida, najavila je nove receivere riječima: “Naši novi A/V receiveri pružaju pojednostavljen pristup za kontrolu high-definition kućnog kina. Sa vrhunskom funkcionalnosti, povezivosti i novim atraktivnim dizajnom, nova linija Sony AV receivera ima puno toga za ponuditi po konkuretnim cijenama.”

STR-DN1000

Flagship model STR-DN1000 receiver posjeduje novi piano black gloss dizajn, koji se slaže sa Sony Blu-ray playerima BDP-S350 i BDP-S550. Ovaj receiver posjeduje 7.1 kanalni zvuk (110 wati po kanalu pri 8-Ohma, 1kHz, 1% THD). Podržava HD 1080/60p/50p i 24p video signale putem HDMI™, kao i posljednje unaprijeđene HD audio kodeke uključujući i Dolby® Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS®-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio i LCPM.

Povezivost je također vrlo dobra, tu su 4 HDMI-a i 3 komponenta ulaza, koji pružaju podršku za veliku paletu HD linijskih uređaja. Također, DN1000 posjeduje i analogne ulaze (S-video i kompozitni) koji su u stanju odraditi upscaling na HD rezoluciju.

STR-DN1000 receiver također ima wireless multi-room audio mogućnosti putem Sony-eve S-AIR® tehnologije. Sa kupnjom S-AIR ready transmitera (model EZW-T100) i dodatnog S-AIR speaker sistema (model AIR-SA10), ovaj high-end receiver može pružati usluge wireless audia do 50m u 10 dodatnih prostorija.

STR-DN1000 kao i ES modeli ima GUI ili icon-driven menu sistem u obliku XBR sistema kakav se može naći na PS3 konzolama, što pruža jednostavnost i veliku olakšicu prilikom konfiguriranja samog uređaja. Ovaj receiver također podržava korištenje iPod® i iPhone® uređaja koji se lako priključuju putem Sony-evog Digital Media Port (DMP) ulaza. Kompatibilni DMP dodaci su potrebni i prodaju se zasebno, kao držači za spomenute iPhone proizvode. Tu je jos i podrška za radio Sirius® pretplatu kao i Deep Color™ i x.v.Color™.

Sony STR-DN1000 7.1 A/V receiver će biti dosptupan od srpnja po cijeni od $500. EZW-T100 S-AIR transmiter i AIR-SA10 speaker sistemi su dobavljivi već sada, po cijenama od $50 i $120.

Adsense
1 2 3 4Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!