3DFilmoviKinoVijesti

10-minutni teaser za Disneyjev 3D film John Carter

John-Carter

Za sve ljubitelje Disneyjevih filmova snimljenih tako da ponude najbolje iskustvo na planeti preko IMAX 3D kina donosimo vam 10-minutni teaser za film John Carter, redatelja Andrewa Stantona.

Prema videu, John Carter je, kako to obično biva, najveća faca na planeti (i šire) koja naravno ne želi prihvatiti ulogu spasitelja svemira.. A tko bi, velik je to pritisak.

Uz procijenjeni budžet od oko 250 milijuna dolara, film izgleda obećavajuće te uz par komičnih situacija u teaseru, možemo očekivati pregršt zabave gledajući ga na velikom platnu.

Za sve koji su pogledali film, feedback će biti i više nego dobrodošao.

[youtube id=”4HaE5Zs8dAY” w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!