Vijesti

Logitech predstavio K780 tipkovnicu za više uređaja

logitech-k780-keyboard

Tvrtka Logitech je predstavila Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, prvu potpuno opremljenu računalnu tipkovnicu s dodatnih deset tipki, koja radi i s pametnim telefonima i tabletima. Jednim dodirom na Easy-Switch tipku lako se možete prebaciti – i tipkati – na bilo kojem od tri povezana uređaja.

Art O Gnimh, regionalni direktor za tipkovnice u Logitechu izjavio je:

Što se tiče tipkanja, mi možemo brzo i lako napisati dokument na računalu, ali kad treba odgovoriti na poruku na telefonu ograničeni smo na ono što mogu napraviti naša dva palca. Sad, s K780 Multi-Device, možete udobno i brzo tipkati na svim uređajima koje koristite za stolom, gotovo neprimjetno se prebacujući s jednog na drugi jednim dodirom prsta.

K780-Multi-Device-Topdown-US-Speckled

Uz K780 Multi-Device tipkat ćete tiho i lako. Tipke su velike i pažljivo oblikovane kako bi se postigla preciznost i udobnost, dok numerički dio omogućava jednostavno pisanje brojeva. U fino obrađeni integrirani gumeni utor sigurno i pod idealnim kutom za čitanje smještaju se različiti mobilni uređaji, od pametnih telefona do tableta iPad Pro od 12 inča. Tipkovnica je tanka i čvrsta, dizajnirana da se odlično uklopi u moderan dom ili poslovno okruženje.

K780 Multi-Device se prilagođava vašim uređajima, tako da je raspored tipki poznat te možete pristupiti svojim omiljenim prečicama bilo da koristite Windows PC ili iPhone. Uz Logitech Unifying USB and Bluetooth Smart tehnologiju, možete izabrati najbolji način za povezivanje sa svojim računalom, tabletom ili telefonom.

Logitech-K780-Multi-Device-Wireless-Keyboard

Uz režim rada koji štedi struju i prekidač za uključivanje i isključivanje K780 Multi-Device omogućava i 24 mjeseca trajanje baterija – dovoljno vremena da se naviknete na novi način multitaskinga – tako što sad možete tipkati na svim svojim uređajima preko jedne jedine tipkovnice.

Cijena i dostupnost

K780 Multi-Device Wireless Keyboard se očekuje da će biti dostupna u srpnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 759,99 kn. Za više informacija molimo posjetite http://www.logitech.com/en-roeu/product/k780-multi-device-wireless-keyboard ili naš blog.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!