3DAudio-video uređajiVijesti

Panasonic najavio GT25 liniju povoljnijih 3D plazmi

Panasonic je danas najavio GT25 seriju 3D plazma televizora povoljnije cijene od aktualnih top modela VT20 i VT25. Služeno predstavljanje Panasonic zakazuje za jubilaran 50. IFA sajam u Berlinu početkom rujna.

Sa stajališta dizajna, GT25 ne donosi ništa novo – vizualni identitet će u potpunosti zadržati od modela G20 koji smo testirali početkom godine. Dodatne značajke u vidu multimedijalnog reproduktora i DLNA povezivosti također će biti sadržane, a 3D naočale će biti zasebno dostupne. Potonje znači kako je GT25 3D-ready plazma, te da će svi zainteresirani za gledanje 3D sadržaja morati izdvojiti dodatna sredstva kako bi mogli uživati u trodimenzionalnom prikazu.

GT25 će biti prvi Panasonic-ov 3D TV koji će podržavati 2D-u-3D konverziju, nešto što Sony i Samsung već odavno nude s više ili manje uspjeha.

Navodi se u izvješću kako će GT25 posjedovati i prestižni THX certifikat.

GT25 će biti dostupan u dvije veličine, 42″/106cm (TX-P42GT25) i 50″/127cm (TX-P50GT25). Najavljena cijena u američkim dolazima iznosi 1700, odnosno 2100, što je po današnjem tečaju 10.000, odnosno 12.000 kuna.

Više informacija će biti dostupno nakon IFA sajma, a mi se nadamo provjeriti performanse ovog TV-a u našoj redakciji.

Izvori: EngadgetHD/FlatPanelHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

12 komentara

  1. Odlično, čekamo onda na G25… nadam se da nas neae razočarat i da ae ponudit solidne performanse kako u 2D tako i 3D-u :P

  2. čekaj Nani, u tekstu se spominje GT25 a kažeš da ae biti recenzija GT20? Kako god bilo, što više recenzija od vas, tim bolje :)

  3. @movie

    Predpostavio sam da se o tome radi ali moglo se izme?u ostaloga napomenuti u tekstu. Netrebaš odmah skakati kao pas gonič XD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!