Home » Filmovi » Film “Troje” od danas samo u kinu Europa [Continental Film]

Film “Troje” od danas samo u kinu Europa [Continental Film]

Nakon uspješnog prikazivanja na nedavno održanoj Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma, novi film priznatog redatelja Toma Tykwera (Parfem) od danas je započeo s prikazivanjem u kinu Europa u Zagrebu.

Film “Troje” prikazan je u službenoj konkurenciji na filmskom festivalu u Veneciji, a dobitnik je čak triju nagrada na German Film Awards: najbolja režija, najbolja glavna glumica i najbolja montaža.

Berlin, danas. Hanna i Simon su par koji već godinama žive zajedno u harmoniji. A onda Hanna upozna Adama. I Adam upozna Simona. Neočekivano, svi troje se zaljube. I svi su potpuno nesvjesni čitave sitaucije. No, tajna počako počinje zbunjivati svo troje ljubavnika i prijeti razaranjem ove krhke veze.

Radi se o filmu koji istražuje emocionalni život generacije koja pokušava pomiriti nove mogućnosti i stare čežnje. U filmu su glavne uloge ostvarili Sophie Rois, Sebastian Schipper i Devid Striesow.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TX-65CZ950E-Variation_Image_for_See_All_1Global-1_20150813

Panasonic 65CZ950E UHD OLED TV – mini recenzija

Prošlog smo vikenda na AV Showu u zagrebačkom Hotelu Sheraton imali priliku uživo pogledati prvi Panasonicov ...

avshow-2015-sheraton

Dođite pogledati najbolje od OLED tehnologije na Zagreb AV Show 2015

Od 23. do 25. listopada u zagrebačkom hotelu Sheraton će se održati 21. Zagreb AV ...