Vijesti

HDTV i Blu-ray novosti

Army of Darkness najavljen na Blu-ray-u

Universal Studios Universal Studios Home Entertainment je najavio film Sama Raimia ‘Army of Darkness: Screwhead Edition’ na Blu-ray-u za 19. svibnja, isti dan kada će se pojaviti i DVD varijanta. Film će doći na 25 GB Blu-ray mediju uz 16:9, 1.85:1 1080p VC-1 video i 5.1 DTS-HD Master Audio zvuk.
Na mediju će se uz film naći i dodatni sadžaji:

* U-CONTROL: Universal’s exclusive signature feature, U-Control puts viewers one click away from going deeper into the making of the film without ever leaving the movie
o PRODUCTION PHOTOS: Access interactive production photos from the set without interruption to the movie experience.
* BD-LIVE(TM): Access the BD-Live(TM) Center through your Internet-connected player to get even more content, watch the latest trailers, and more!
* MY SCENES: Pick your favorite scenes from the film to create your own video montage.
* ALTERNATE ENDING: See the original ending planned for the film.
* DELETED SCENES: Additional scenes that never played in theaters.
* THE MEN BEHIND THE ARMY: Go behind-the-scenes with star Bruce Campbell.
* ADDITIONAL FOOTAGE: See extra footage shot for the film.
* FEATURE COMMENTARY with director Sam Raimi, star Bruce Campbell, and co-writer Ivan Raimi
* THEATRICAL TRAILER: The original promotional trailer for the theatrical release

Sony planira igre i filmove izdavati na jednom Blu-ray disku

Kako bi se još više iskoristio veliki kapacitet Blu-ray medija, Sony planira, kasnije ove godine, početi izdavati hibridne diskove na kojima bi se našao film i igra kreirana po tom istom filmu. Kao što je poznato, licence filmova su često povezane s njihovim video adaptacijama, tako da bi ovkva combo izdanja trebala ponuditi dupli sadržaj za cijenu manju od one kada se kupuje odvojeno film i igra.

John Koller, direktor hadverskog marketinga za PlayStation 3 je ovako komentirao ove planove: “aktivno radimo u smjeru u kojem vidimo budućnost, a ona je da se film i istoimena igra nađu na istom disku. Mnogo je developera koji su rekli kako bi bilo odlično ujediniti ova dva koncepta, tako da ćemo zasigurno vidjeti ovakve diskove već ove godine”.

Premda bi ovo bio prvi primjer ovakvog koncepta, igre i filma na istom disku, ne bi bilo prvi puta da se igra i film prodaju u jednom pakiranju. Primjer ovoga je kolekcionarsko izdanje igre “Strangehold”, a koja je uključivala dodatni Blu-ray disk s filmom “Hard Boiled”. Od danas, kupovina igre je jedini način gledanja spomenutog filma na Blu-ray-u.

Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!