Vijesti

HDTV i Blu-ray novosti

Mitsubishi najavio Blu-ray reproduktor za automobil

Mitsubishi Electronics je objavio kako će do kraja ove godine vjerojatno izdati svoj prvi komercijalni Blu-ray reproduktor namjenjen ugradnji u automobil. Uređaj, dimenzija 50x178x180mm, će podržavati BD-ROM, BD-R i BD-RE diskove, a temeljiti će se na Linux operativnom sustavu. Predviđa se da će se moći integrirati s navigacijskim sustavima koji se ugrađuju u automobile. Na CES sajmu Panasonic je također predstavio svoj Blu-ray reproduktor za automobile. Mitsubishi se još nije očitovao hoće li njihova jedinica biti dostupna u slobodnoj prodaji ili će se samo naći u OEM instalacijama.

Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!