Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Novi Bond film u dva nastavka?

Novi Bond film u dva nastavka?

Novi-James-Bond

Dok čekamo da Skyfall postane dostupan na DVD-u i Blu-rayu, pristižu vijesti o statusu novog nastavka Bond franšize koji se tek treba snimiti.

Produkcijska kuća Eon Productions će imati težak zadatak u namjeri da ponovi uspjeh Skyfall-a, 23. po redu filma o najpoznatijem tajnom agentu 007. Uz dobre kritike, film je dosad ostvario zaradu veću od milijarde američkih dolara, te time učvrstio poziciju James Bond franšize kao jedne od najpopularnijih u filmskoj industriji.

Krajem prošle godine, pojavile su se informacije da Eon Productions želi nastaviti pobjednički trend, te su već počeli planirati sljedeća dva filma o Bondu, uz scenarista Johna Logana zaduženog za pisanje scenarija za novi Bond film. Ideja je da to bude jedna priča predstavljena kroz dva nastavka (24. i 25.).

Redatelj Skyfall-a Sam Mendes nije oduševljem mogućnošću da posveti sljedeće četiri godine života snimanju novih Bond filmova, no i dalje je najizgledniji kandidat za tu poziciju. Definitivnu odluku će donijeti tek nakon što vidi Loganov scenarij.

Stoga ideja o snimanju jedne Bond priče kroz dva nastavka trenutno nije u prvom planu. Umjesto toga, fokus je stavljen na što bržem određivanju datuma početka snimanja novog nastavka. Cilj je započeti snimanje najkasnije početkom 2014. godine, te krajem iste već definirati datum pojavljivanja filma u kinima.

Dok iščekujemo vijesti o novom Bond filmu, veselimo se Skyfall-u na Blu-rayu.

Izvor: Den of Geek

About Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*