Home » Filmovi » Nakon milijardu dolara zarađenih uspješnim Autima, Disney polijeće u nebesa s Avionima!

Nakon milijardu dolara zarađenih uspješnim Autima, Disney polijeće u nebesa s Avionima!

disney-avioni

Nakon super-uspješnih animiranih filmova “Auti” iz 2006. godine (preko 460 milijuna dolara kino zarade) i “Auti 2” iz 2011. godine (preko 550 milijuna dolara kino zarade) ovog nam ljeta dolazi novi animirani dragulj direktno iz animiranog Disney Pictures studija – “Avioni”!

Radi se o akcijsko-avanturističkoj 3D animiranoj komediji u kojoj upoznajemo Praška, avionia koji sanja da će jednoga dana postati veliki zračni trkač. Ali Praško zapravo nije napravljen za utrkrivanje – i uz to se boji visina. Zbog svega toga pomoć će potražiti od sezonskog avijatičara koji će pomoći Prašku da se kvalificira na zahtjevno prvenstvo. Praškova hrabrost bit će stavljena pred ultimativno iskušenje dok se priprema za osvajanje visina o kojima je prije samo sanjao…

Animirani film „Avioni“ sinkroniziran je na hrvatski, a među glumcima koji su posudili svoj glasove svakako trebamo izdvojiti Hrvoja Klobučara, Filipa Križana, Roberta Ugrinu, Žarka Savića, Enesa Vejzovića, Željka Velu, Hanu Hegedušić, Maju Katić, Janka Rakoša, Marka Cindrića, Dražena Bratulića, Aleksandra Cvjetkovića i mnoge druge.

“Avioni” u domaća kina dolijeću 22. kolovoza! 

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*