FilmoviKino

Nakon milijardu dolara zarađenih uspješnim Autima, Disney polijeće u nebesa s Avionima!

disney-avioni

Nakon super-uspješnih animiranih filmova “Auti” iz 2006. godine (preko 460 milijuna dolara kino zarade) i “Auti 2” iz 2011. godine (preko 550 milijuna dolara kino zarade) ovog nam ljeta dolazi novi animirani dragulj direktno iz animiranog Disney Pictures studija – “Avioni”!

Radi se o akcijsko-avanturističkoj 3D animiranoj komediji u kojoj upoznajemo Praška, avionia koji sanja da će jednoga dana postati veliki zračni trkač. Ali Praško zapravo nije napravljen za utrkrivanje – i uz to se boji visina. Zbog svega toga pomoć će potražiti od sezonskog avijatičara koji će pomoći Prašku da se kvalificira na zahtjevno prvenstvo. Praškova hrabrost bit će stavljena pred ultimativno iskušenje dok se priprema za osvajanje visina o kojima je prije samo sanjao…

Animirani film „Avioni“ sinkroniziran je na hrvatski, a među glumcima koji su posudili svoj glasove svakako trebamo izdvojiti Hrvoja Klobučara, Filipa Križana, Roberta Ugrinu, Žarka Savića, Enesa Vejzovića, Željka Velu, Hanu Hegedušić, Maju Katić, Janka Rakoša, Marka Cindrića, Dražena Bratulića, Aleksandra Cvjetkovića i mnoge druge.

“Avioni” u domaća kina dolijeću 22. kolovoza! 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!