FilmoviTraileri/Teaseri/Foršpani

Drugi teaser trailer za film Pobješnjeli Max: Divlja Cesta

mad-max-divlja-cesta

Svi obožavatelji Mad Maxa napokon mogu odahnuti! Sinoć objavljen dru­gi teaser trailer filma POBJEŠNJELI MAX: DIVLJA CESTA potvrdio je da je režiser, koproducent i koscenarist legendarne trilogije George Miller ostao vjeran svom originalnom stilu i da će njegov novi uradak uz pomoć najsuvremenije tehnologije ubaciti u još višu brzinu. Četvrti nastavak Po­bješnjelog Maxa studio Warner Bros. najavio je za svibanj 2015. go­dine, a u njemu će se umjesto Mela Gibsona u naslovnoj ulozi pojaviti Tom Hardy uz Charlize Theron, Rosie Huntington– Whiteley, Nicholasa Houlta te Zoë Kravitz.

Radnja filma smještena je i dalje u pustinjski krajolik postapokaliptične Zemlje na kojoj je svaka humanost iščezla. Ljudi se luđački bore kako bi preživjeli, što rezultira neviđenim nasiljem. U ovom kaosu, čini se da ipak postoji netko tko bi mogao uspostaviti red. Zapravo, dvoje osobenjaka ima­ju sličnu ideju: šutljivi Max Rockatansky (Tom Hardy) i smjela Imperator Furiosa (Charlize Theron).

Upoznajmo ih bolje u traileru:

Recenzije Blu-ray izdanja prve trilogije možete pronaći na slijedećim linkovima:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!