FilmoviKinoVijesti

Paranormalna aktivnost 4 potvrđena

Ovogodišnja Noć vještica bit će najvjerojatnije zapamćena po četvrtom nastavku popularne franšize Paranormalna aktivnost, nakon što je treći nastavak probio sve rekorde gledanosti u kinima.

Paranormalna aktivnost 3, koja uskoro dolazi na Blu-rayu, donijela je preko 200 milijuna dolara svjetskom box officeu prošle godine, potpuno nadilazeći pritom zaradu svojih prethodnika.

Obzirom da postoji limit do kojeg ljudi mogu gledati nepomičnu kameru i promjene koje ona zabilježava, možemo se samo nadati da će se nešto više dinamike uvesti u četvrtom nastavku.

Iako je Paranormalna aktivnost 4 potvrđena za 31.10.2012. godine, službenog trailera još nema, međutim, surfajući Youtubeom, naišli smo na kreativce koji su odlučili napraviti vlastiti “trailer” za četvrti film:

[youtube id=”i6qVuOQRRCQ” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!