Home » Filmovi » Francusko remek-djelo Nedodirljivi oborilo sve rekorde gledanosti

Francusko remek-djelo Nedodirljivi oborilo sve rekorde gledanosti

Nedodirljivi

Komičnu i dirljivu priču o dvojici naizgled nespojivih ljudi do sada je pogledalo više od 30 milijuna gledatelja diljem svijeta. Radi se o francuskom filmu Nedodirljivi koji drži rekord za najunosniji film snimljen na jeziku koji nije engleski, s Box Office zaradom od 301.600.000 dolara.

Radi se o istinitoj priči o dvojici muškaraca koji naizgled nemaju ništa zajedničko, a ipak postaju nerazdvojni: milijunaš (François Cluzet) prikovan za invalidska kolica i imigrant (Omar Sy) iz pariških predgrađa koji je nedavno pušten iz zatvora i zapošljava se kao njegov njegovatelj. Mladi buntovnik pomaže svom poslodavcu da mu dani budu prožeti smijehom, zabavom i avanturama.

Njih dvojica spojit će Vivaldija i Earth, Wind and Fire, elegantnu dikciju i ulični jive, odijela i trenirke… Dva će se svijeta sukobiti i pomiriti, iz čega će se izroditi prijateljstvo koje je suludo, komično i snažno jednako koliko i neočekivano, a jedinstvena veza koja će iskriti učinit će ih… Nedodirljivima.

Od danas, u kinima diljem Hrvatske, u distribuciji Blitz Filma, možete pogledati francuski filmski hit Nedodirljivi.

[youtube id=”otpJgjrJ0ig” w=”600″ h=”337″]

Nedodirljivi-na-snimanju

Na-setu

Sa-snimanja

Izvor: Blitz Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. čini se skroz neloše, no ionako sam sklon filmovima s neengleskog govornog područja :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*