FilmoviKinoPremijere

John McClane se vraća u kino dvorane u Umri Muški 5

die-hard-5

Brucea Willisa ponovno gledamo kao legendarnog policajca Johna McCla­nea u filmu Umri muški: Dobar dan za umiranje, koji nas uvodi u smrtono­sni labirint korupcije i političke osvete u Rusiji. McClane stiže u Moskvu da bi stupio u kontakt sa sinom s kojim nije u najbliskijim odnosima i na svo­je veliko iznenađenje otkriva da je Jack (Jai Courtney) agent na tajnom zadatku.

Jack štiti Komarova, svjedoka u važnom slučaju, a kad se otac i sin nađu u životnoj opasnosti bit će prisiljeni prevladati međusobne razmi­rice kako bi Komarova doveli na sigurno i spriječili katastrofalan zločin na najpustijem mjestu na svijetu – u Černobilu. McClane je, kako se skromno opisuje, „agent 007 Plainfielda u New Jerseyu”, no Moskva je daleko od Plainfielda, a John i njegov sin Jack uskoro će doživjeti obiteljsko okuplja­nje koje nikad neće zaboraviti.

Fotografije s premijere možete pogledati na našoj Facebook stranici >>

die-hard-5-movie
UMRI MUŠKI: DOBAR DAN ZA UMIRANJE od danas u svim kinima —YIPPEE KI YAY!
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!