FilmoviFilmska glazba

Recenzija [OST]: Batman: Vitez Tame (2008)

Zaključak

Album Batmana: Vitez Tame nije samo nastavak tema i dionica koje smo čuli u Batmanu: Početak – ovaj album ide dalje, teme su upakiranje u mnogo dublje i sjetnije melodije Jockera, a tek u pozadini može se osjetiti tema koja prati Batmana. Uz tmurnost kojom odiše, na albumu se nalazi i nekoliko onih koje su korištene u akcijskim scenama, a koje su također majstorski odrađene. Ukoliko vam je Batman: Početak imao dobro glazbu svakako poslušajte glazbu njegovog nasljednika, siguran sam da će vas očarati.

Ocjena: 9.6/10

Prethodna stranica 1 2 3

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. THX Tony! Recenzija filma ae iai, no ne u klasičnom smislu vea au napisati kako je rješeno Blu-ray izdanje… Evo baš sam jučer počeo pregledavati disk 2 s dodatnim sadržajima, ima toga prilično…

  2. Smeta me kod blu ray izdanja što u par scena panorame format prelazi iz 2.40:1 u 1.85:1. Kod normalnog dvd izdanja takav slučaj nije. ?????

  3. Mene osobno to ne smeta, štoviše, mislim da su scene upečatljivije kada ih se gleda u 16:9 formatu, posebno na početku i na kraju filma. No, to je samo moj dojam… Za DVD izdanje nisam siguran, no provjeriti au…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!