Home » Vijesti » Reportaže » Reportaža [Zagreb]: Audio Video Show 2008, dio 3

Reportaža [Zagreb]: Audio Video Show 2008, dio 3

Sonus Art

Tvrtka Sonus Art imala je jedan izmimno lijepo uređen štand u prizemlju gdje su predstavili nekoliko modela zvučnika tvrtke B&W, te Philips-ov LCD zaslon čiji su distributeri. Posjetitelji su na licu mjesta mogli vidjeti i čuti izložene modele, premda je ono najzanimljivije bilo izloženo u odvojenim prostorijama ove iste tvrtke na prvome katu. Imali smo priliku poslušati kako glazba s iPod-a može fenomenalno zvučati na docking stanici B&W Zeppelin, a koja uz izniman dizajn nudi dvosistemski sustav zvučnika uz ugrađeni subwoofer u samom kućištu. Premda je bila dosta velika okolna buka, uspjeli smo čuti izuzetno čist i bogat zvuk čija je kvaliteta bez ikakve dvojbe za dva koplja bolja od primjerice Logitech docking stanica. Naravno, uz ovakvu kvalitetu i ime ide i cijena koja nije za svaki džep.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

7 komentara

  1. Svaka cast na clanku i curama iz Demo tima PHILIPS, najjace ste.

  2. Svaka cast Philipsu sto radi tako dobre televizore. Zahvaljujem na pohvali, lijepo je to procitat.
    Clanak je super, svaka cast!!

  3. Svaka cast najboljim prezentatoricama iz Philips demo tima.
    Daju najkvalitetnije informacije sta god ih pitali.

  4. Biti ae povišica vidim :D Sad baš gledam prošlogodišnju reportažu – http://www.pczenith.com/kolumna/audio_video_2007.php – “Od izlagača u ovom dijelu sajma moram pohvaliti Philips koji je imao dvije atraktivne, no i jako dobro informirane hostese koje su prezentirale USB memorije i slušalice optočene Swarovski kristalima”. Cure pobijaju konkurencije iz godine u godinu, svaka čast!

  5. Kad vec svi hvale Philipsove cure, ja cu pohvaliti urednika i njegovu reportazu! ;)

  6. Ne zna zašto svi hvale Philips tim. Cure su simpatične a odgovorni neodgovorni. Naime , imam Philips 47PFL9732 i problem prduckanja tona na digitalnim kanalima. Tim problemom pogo?ena je cijela serija 9. Do dana današnjeg problem nije otklonjen niti su vlasnici dobili ikakvo objašnjenje zašto moraju na skupim televizorima slušati prduckanje. Sada mi je palo na pamet Darco da bi mogao pokrenuti neku temu s ovim problemom na ovim stranicama pa da vidimo što napokon kažu odgovorni u Philipsu ! Ili i dalje ne kažu ništa ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

philips-65pus7601-front

Logitech K400 Plus tipkovnica uz svaki Philips Smart TV

Od danas pa do 18. lipnja u tijeku je promotivna akcija koja će vam omogućiti da ...

zg-avshow-2016

Najava: Zagreb Audio Video Show 2016.

Od 21. do 23. listopada u zagrebačkom hotelu Sheraton održati će se 22. Zagreb AV Show ...