Reportaže

Reportaža: Logitech Press Event (Medulin 2008)

Otprilike u isto vrijeme kao i prošle godine, Logitech je napravio dvodnevni press event za IT i lifestyle novinare ove regije. U prekrasnom ambijentu hotela Medulin, smještenom u istoimenom mjestu na samom jugu istarskog poluotoka, Logitech je novinarima ponudio iznimno dvodnevno iskustvo i usput prezentirao najzanimljivije proizvode koje uskoro možemo očekivati na policama trgovina. U nastavku izdvajamo najzanimljivije….

Miševi i tipkovnice

Logitech ne bi bilo Logitech da nije predstavio nekoliko novih modela miševa i tipkovnica, a koje smo nakon niza objava za javnost napokon mogli vidjeti i isprobati. V550 Nano miš namjenjen za uporabu uz prijenosna računala nam se odmah svidio jer uz zgodan dizajn nudi lasersku optiku, superbrzi Microgear kotačić i jednu novinu: Clip-and-Go kopču kojom ga se može u trenu zakačiti na prijenosno računalo ili tablet i bezbrižno nositi kamo god išli. Uz miša se isporučuju dvije kopče s 3M ljepilom – bez brige, Logitech jamči više od 1000 kopčanja i otpajanja, a za sve vlasnike glossy kućišta tu je dobra informacija o priloženom alatu za skidanje zaljepljenje kopče, a čije ljepilo neće ostaviti tragove na podlozi. Za sve koji žele saznati više o ovome mišu mogu posjetiti pczenith.com stranicu i pročitati recenziju na engleskom jeziku. Preporučena maloprodajna cijena miša V550 Nano je 369 kn.

Drugi zanimljiv miš namjenjen uporabi uz desktop računala se odaziva na oznaku MX1100, a oni koji prate Logitech-ove miševe mogu pretpostaviti da se radi o nasljedniku legendarnog bežičnog MX1000 miša. Ukratko, MX1100 nudi nešto drugačiji dizajn koji je vrlo ergonomičan i dobro izgleda, a uz već standardne tehnologije kao što su Microgear kotačić i dugi vijek baterije, tu su neke nove značajke, poput prebacivanja između običnog i ultra brzog skrolanja putem tipke smještene ispod kotačića, te olakšano punjenje koje se povezuje na miša na konektor smješten na tipičnoj poziciji ulaza žice kod žičanih modela. Ovo značajka ukratko znači da možete s lakoćom nastaviti rad ako vam se isprazne baterije, što prije nije bio slučaj… Miš se trenutno isporučuje s Cordless Desktop Wave tipkovnicom valovitog dizajna, no vjerujemo da će se isti pojaviti i odvojeno u prodaji.

Illuminated Keyboard je nova Logitech-ova tipkovnica koja nudi pozadinsko osvjetljenje svake pojedine tipke, te nudi PerfectStroke tehnologiju koja omogućava da se plitak hod tipki učini udobnijim i blizi klasičnijim tipkovnicama. Tipkovnica ima tri različita tipka osvjetljenja, a preporučena cijena iznosi 699 kn.

Adsense
1 2 3Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!