Audio-video uređaji

Acer-ov 24-inčni P244Wbmii LCD monitor 1080p razlučivosti

Poput mračne strane sile koja neobuzdano privlači mladog Anakina, tako se i granica između monitora i HDTV televizora sve više i više smanjuje. Kako smo prije pisali, widescreen monitori za PC će do 2010. uistinu postati 16:9 omjera stranica, a ne kao do sada 16:10 formata i nestandardne razlučivosti, a očito je da ćemo uskoro ispred računala imati HDTV televizore opremljene HDMI priključcima i s digitalnim prijemnikom.

Acerov novi 24-inčni monitor oznake P244Wbmii (svaka sličnost s Wii konzolom je slučajna) nudi fullHD razlučivost (1,920 x 1,080), no zanimljiv je i na svojoj poleđini, a koja krije čak dva HDMI priključka. Panel karakterizira vrijeme odziva od svega 2 milisekunde, kontrast od 300 cd / m2, dinamički kontrast od 20,000:1, a tu je i analogni VGA ulaz za PC puriste. Dizajnom je također interesantan, uz prilično masivan stalak, te kompletno u crnoj boji. Informacija o cijeni trenutno nema, no sve ukazuje kako će Japan biti prvo (a možda i jedino) tržište. EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!