Audio-video uređajiVijesti

Otkrivena cijena Mitsubishi-jevog LaserVue televizora

Mitsubishi je mjesecima u velikoj tajnosti držao svoju novu HDTV liniju televizora s laserskim diodama, no nakon svog tog čekanja otkrivena je cijena 65-inčnog modela. Veliko otkrivenje se dogodilo na CEDIA Expo sajmu u Denveru. Prema informacijama do kojih je došao EngadgetHD, 65-inčni LaserVue bi se trebao pojaviti u odabranih trgovinama po cijeni od 6,999 dolara, što prepračunato u kune iznosi 35 000 kuna. Pojava u trgovinama bi se trebala pojaviti već krajem ovog mjeseca. Najavljen je i 73-inčni model, no za isti datum pojave u trgovinama, kao ni cijena, nisu još otkriveni. Televizore s laserskim diodama ima mogućnost prikaza mnogo više boja od dosadašnjih standardnih, pa čak i najboljih plazma ili LCD televizora. Kako će to sve u praksi izgledati, možemo samo nagađati…

Izvor: Sound&Vision

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!