Home » Digitalna televizija » Digitalna televizija u Hrvatskoj » Detalji novog STB-a za MAXtv

Detalji novog STB-a za MAXtv

Najavljen je novi STB za MAXtv Siemens 7710, a o kojem se još ne znaju svi detalji, premda izvori navode navodno veću brzinu i pouzdanost od postojećih koji su trenutno u opticaju. Uskoro će početi instalacije pa ćemo imativiše konkretnih informacija, te povratnu informaciju od korisnika. U nastavku pogledajte nekoliko isječaka iz uputa za ovaj uređaj iz kojih se može vidjeti koje priključke ima, kako izgleda daljinski upravljač, te nekoliko screenshotova iz korisničkog sučelja.

Pogled na prednju stranu uređaja otkriva 2 USB priključka koji se nažalost ne koriste u MAXtv usluzi, no možda vremenom dobiju svoju upotrebnu vrijednost. Ostatak je više manje klasičan.

Stražnja strana otkriva 2 SCART-a, jedan HDMI, komponentni, te RGB izlaz, a tu su još i S-Video, te optički i koaksijalni za višekanalni zvuk.

Daljinski upravljač je ostao isti, dakle bez promjena.

Za sada imamo slike samo iz postupka aktivacije MAXtv usluge, a do koji smo uspjeli doći.

Više detalja nadamo se dobiti u narednim danima…

Zahvaljujem se kolegi Darmaru na ustupljenim materijalima!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*