Digitalna televizija u HrvatskojMAXtv HD

Detalji novog STB-a za MAXtv

Najavljen je novi STB za MAXtv Siemens 7710, a o kojem se još ne znaju svi detalji, premda izvori navode navodno veću brzinu i pouzdanost od postojećih koji su trenutno u opticaju. Uskoro će početi instalacije pa ćemo imativiše konkretnih informacija, te povratnu informaciju od korisnika. U nastavku pogledajte nekoliko isječaka iz uputa za ovaj uređaj iz kojih se može vidjeti koje priključke ima, kako izgleda daljinski upravljač, te nekoliko screenshotova iz korisničkog sučelja.

Pogled na prednju stranu uređaja otkriva 2 USB priključka koji se nažalost ne koriste u MAXtv usluzi, no možda vremenom dobiju svoju upotrebnu vrijednost. Ostatak je više manje klasičan.

Stražnja strana otkriva 2 SCART-a, jedan HDMI, komponentni, te RGB izlaz, a tu su još i S-Video, te optički i koaksijalni za višekanalni zvuk.

Daljinski upravljač je ostao isti, dakle bez promjena.

Za sada imamo slike samo iz postupka aktivacije MAXtv usluge, a do koji smo uspjeli doći.

Više detalja nadamo se dobiti u narednim danima…

Zahvaljujem se kolegi Darmaru na ustupljenim materijalima!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!