Home » Digitalna televizija » Digitalna televizija u Hrvatskoj » History Channel na MAXtv-u

History Channel na MAXtv-u

Predstavljamo vam pravu poslasticu za ljubitelje povijesti. Upoznajte drevne civilizacije, zaronite u neotkrivene dubine oceana i istražite zabačene kutke svemira uz History Channel! Novost u ponudi MAXtv kanala jedan je od najpoznatijih i najboljih programa posvećenih ljudskoj povijesti – History Channel, a možete ga pratiti ne samo u standarnoj kvaliteti na 103. kanalu, nego i u HD rezoluciji na 22. kanalu vašeg MAXtv-a.

Od prethistorijskog čovjeka preko iskona civilizacija pa sve do moderne povijesti koja se rađa svakodnevno oko nas, History Channel vam donosi dokumentarce bez premca koji će vas upoznati s najfascinantijim osobama povijesti, sa sukobima koji su promijenili sudbine cijelih nacija te s monumentalnim događajima koji su oblikovali naš svijet. Uz History Channel prijeći ćemo kilometre arktičkog leda u otkrivanju Amerike i njezinih starosjedioca iz vremena davno prije prvog spominjanja Kolumbova imena na europskim dvorovima. Istražit ćemo brojne podzemne tajne, od Keopsove nekropole ispod platoa Gize, do brojnih tajni koje pod sobom skrivaju moderni gradovi svijeta. Otkrit ćemo razloge pada jedne od najvećih civilizacija koje je povijest vidjela, veličanstvenog Rimskog carstva. Više informacija na Tportal-u.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Postovani! Molim tko god prevodi sa engleskog emisije nauci vec jednom da naslov Count Customs nije Count carina!!! Vec prerada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*