Digitalna televizijaDigitalna televizija u Hrvatskoj

CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 kanali 1080p rezolucije i 5.1 zvuka od jeseni u našoj regiji

cinestar-premiere

Blitz film i video distribucija pokreće nove filmske premium kanale CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 koji će od rujna biti dostupni korisnicima vodećih IPTV/kabelskih/DTH platformi u regiji u proširenim programskim paketima. Kanali će biti emitirati u High Definition 1080p i Standard Definition rezoluciji, s 5.1 zvukom, te original­nim jezikom i lokaliziranim podnaslovima. Više detalja u nastavku.

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju na CineStar Premiere kanalu se prikazuju s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima, što ih čini posebno atraktivnima i različitima od ostalih filmskih kanala.

CineStar Premiere kanali priključuju se vrlo uspješnim i iznimno gledanim filmskim kanalima CineStar TV i CineStar Action&Thriller koji su na regional­nim tržištima prisutni još od 2009. godine.  CineStar TV se kontinuirano na­lazi među najgledanijim kablovskim kanalima, te je prema nedavno publici­ranom istraživanju AGB Nielsena u Hrvatskoj drugi kablovski kanal po gle­danosti prema prosječnom tjednom dosegu u prosincu 2012. CineStar TV je najgledaniji filmski kanal u osnovnom paketu, te se kontinuirano  nalazi iz­među 10-og i 15-og mjesta po gledanosti u ukupnoj ponudi svih kanala na IPTV/CABLE/DTH platformama u regiji.

Pokretač kanala je Blitz film i video distribucija, suvlasnik lanca kino multipleksa CineStar i najveći regionalni ponuđač filmskog sadržaja koji je na tržištu prisutan više od 20 godina. Blitz će pokretanjem premium filmskih kanala dodatno ojačati snagu brendova Blitz i CineStar, te zaokru­žiti ponudu vrhunskog filmskog sadržaja skrojenog po mjeri ljubitelja filmo­va.

CineStar Premiere kreiramo u suradnji s hollywoodskim partnerima i uv­jereni smo da će znatno obogatiti ponudu platformi i donijeti posebnu vrije­dnost za korisnike jer prikazuje ekskluzivne filmske premijere u kratkom odmaku od kina. To je bio i osnovni motiv pokretanja kanala – premijerni i ekskluzivni sadržaji za publiku koja traži kvalitetu. CineStar Premiere kanali na vodećim IPTV/CABLE/DTH u regiji emitirat će program 24 sata dnevno pored standardne i u HD rezoluciji i zadovoljit će i najzahtjevnije filmofile.“, izjavio je gospodin Hrvoje Krstulović, predsjednik uprave Blitz film i video distribucije.

CineStar Premiere će prikazivati nove kino hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vr­hunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odab­rane filmove dokumentarnog žanra.

Od premijernih kino hitova koji će se emitirati u prvom periodu prikazivanja izdvajamo posljednji nastavak svjetskog fenomena i box office rekordera The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 , napetu akciju sa Liamom Neesonom Taken 2, originalnu ekranizaciju svjetskog bestsellera Hunger Games, neponovljivu Meryl Streep i Tommya Lee Jonesa u komediji Hope Springs, SF triler sa Bruceom Willisom Looper, romantičnu komediju Sil­ver Linings Playbook za koju je Jenifer Lawrence osvojila nagradu Oscar, Olympus has Fallen s odličnim i odlučnim Geraldom Butlerom, neuništive akcijske heroje u filmu Expandables 2 (Sylvester Stallone,Jason Statham, Chuck Norris), posljednji film originalnog Stevena Soderbergha Side Ef­fects, te animirane hitove Sammy 2 i Zambezia koji su oduševili djecu u kinima. Tu su još i uspješnice Parker (Jason Statham i Jennifer Lopez),Ze­ro Dark Thirty (Jessica Chastain, Mark Strong, Joel Edgerton), Scary Mo­vie 5 (Ashley Tisdale, Simon Rex, Charlie Sheen), Scream 4 (Neve Cam­pbell, Courteney Cox),Broken City (Mark Wahlberg, Russell Crowe),Bul­let to the Head(Sylvester Stallone, Jason Momoa), The Last Stand (Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker),Gambit (Colin Firth, Cameron Diaz), Stolen (Nicolas Cage), Get the Gringo(Mel Gibson),Killing Them Softly(Brad Pitt, Ray Liotta)i mnoge druge.

Filmski kanal na kojem se prikazuju vrhunski filmovi s vrhunskim glumcima u dobrim pričama – CineStar Premiere!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

6 komentara

 1. Dobro zvuči, međutim postojeći MAXtv STB podržava 1080i, a ne podržava 1080p. Ne znam kako je s drugim IPTV… Darko, mogli bi o tome nešto napisati.

  1. novi maxtv stb podržava 1080p. Kaj još uvijek imaš stari? Novi ti je onaj mali crni s odvratnim velikim plavim gumbom koji jezivo svijetli noću..
   Meni su ga zamijeni još prošle godine… negdje u 10 mjesecu. Kad sam čuo da ga imaju tražio sam da mi daju stb koji podržava 1080p i donijeli ga za par dana..

    1. Nemoj se samo dati sjebati jer će ti pokušati objasniti kako ti taj novi nije potreban jer je ionako program u 720p te da je u svemu isti kao i stari osim što ima 1080p koji kao nema neku svrhu…
     Nema veze, mene takve stvari vesele i volio bih ga imati, baciš one spike. A ako ti neće zamijeniti polij ga vodom pa će odmah doći.. kao pala vaza s cvijećem..
     Moraš se s lopinama boriti, nema druge…

  1. A gle, teško mi je reći pošto ga imam više od pola godine. Starog se niti ne sjećam. HD kanali su besprijekorni a kvaliteta sportskih priredbi ovisi o njima samima. HNL nije jednake kvalitete u HD kao recimo talijanska, francuska ili engleska liga. Stvarno je gušt pogledati tekmu u HD rezi. Programi su više manje svi korektni i bilo bi neozbiljno da ti sada kažem kako je s ovim stb-eom slika bolja. Imaš boljih i lošijih kanala glede kvalitete prikaza. Sumnjam da ćeš osim u meniu vidjeti ikakvu razliku. SD kanal je SD kanal bio on u 720p, 1080i ili 1080p. Možda je čak bolji u 720p. Jedina vidljiva razlika je što u ovom u meniu imaš opciju 1080p a u starom nemaš.. možda kad počnu koristiti 1080p materijal razlika bude izraženia ali za sada je nema..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!