B.netDigitalna televizija u HrvatskojVijesti

B.net uvodi dva nova HD paketa i 5 ekskluzivnih HD sportskih programa [PR]

B.net-sport-tv-hd

Osam sportskih programa u visokoj definiciji (HD) čine novi Sportski HD paket koji je od danas na raspolaganju gledateljima B.neta, od čega je pet programa ekskluzivno dostupno na hrvatskom tržištu u ponudi B.neta do kraja 2013. godine.

Pet ekskluzivnih sportskih programa koji su dio novog Sportskog HD paketa su Sportklub Prime HD, Sportklub HD, Sportklub+ HD, Sportklub Premium HD i Golf Klub HD, a osim njih u ponudi Sportskog HD paketa naći će se i programi Premier League HD, Eurosport HD i F1 HD koji i dalje ostaju dio HD TV paketa programa, od danas preimenovanog u Start HD. Ljubitelji sporta pretplatom na Sportski HD paket tako dobivaju najpotpunije sportske sadržaje u visokoj definiciji na tržištu s ukupno 8 programa, a mjesečna naknada za ovaj novi paket iznosit će 39,90 kn. Svi su programi u ovom paketu u potpunosti lokalizirani, osim Premier League HD-a, Golf Klub HD-a i Eurosport HD-a.

Novi HD paketi: Sportski HD i Komplet HD

Budući da je dodavanjem novih sportskih programa u programsku ponudu B.net značajno povećao broj HD programa, osim spomenutog Sportskog HD paketa i dosadašnjeg HD TV paketa, od sad preimenovanog u Start HD, u ponudi je od danas i Komplet HD paket u kojem se nalaze baš svi programi u visokoj definiciji (njih ukupno 17) koje mogu pratiti B.netovi korisnici. Njegova je cijena 59,90 kn mjesečno.

Novi dječji programi

B.net danas također uvodi i dva nova dječja programa: Disney Channel bit će dio Osnovnog paketa dok program Disney Junior ulazi u Dječji paket. Nagrađivani dječji kanal, Disney Channel, zašao je u svijet djece i obitelji svojom kombinacijom akcijskih emisija snimljenih uživo kao što su “Wizards of Waverly Place”, potom novim animiranim emisijama “Fish Hooks”, po narudžbi snimljenim filmovima kao što je “Camp Rock 2: The Final Jam” te film “Wizards of Waverly Place”.

Novi hrvatski programi

Današnjim danom dio Proširenog paketa postaju i tri programa koji se proizvode u Hrvatskoj: Jugoton TV, 2KTV i RTB TV.

Jugoton TV emitira najveće hitove iz regije (retro i nove spotove iz zemalja bivše države) iz svoje arhive od preko 6.000 video brojeva raznovrsnog sadržaja: od pop, jazz, rock glazbe do zabavne glazbe iz cijele regije. U sklopu programa mogu se pratiti koncerti, video brojevi i interaktivni sadržaj.

2KTV je specijalizirani program na hrvatskom jeziku koji kroz kratke priloge i emisije zabavnog i informativnog karaktera pokriva tematska područja automotonautike, multimedije, informatike, znanosti, tehnologije, urbane kulture i glazbe, a namijenjen je urbanoj populaciji gledatelja.

RTB TV svojom se produkcijom dijelom naslanja na radijsku produkciju informativnog i zabavnog programa Radio Banovine. Program se pretežno temelji na emitiranju glazbe i glazbenih emisija u kojima izvođači nastupaju uživo, uz dodatak kratkih i jezgrovitih prikaz novosti i informacija iz zemlje i svijeta.

Izvor: B.net PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!