B.netDigitalna televizija u HrvatskojVijesti

B.net uvodi dva nova HD paketa i 5 ekskluzivnih HD sportskih programa [PR]

B.net-sport-tv-hd

Osam sportskih programa u visokoj definiciji (HD) čine novi Sportski HD paket koji je od danas na raspolaganju gledateljima B.neta, od čega je pet programa ekskluzivno dostupno na hrvatskom tržištu u ponudi B.neta do kraja 2013. godine.

Pet ekskluzivnih sportskih programa koji su dio novog Sportskog HD paketa su Sportklub Prime HD, Sportklub HD, Sportklub+ HD, Sportklub Premium HD i Golf Klub HD, a osim njih u ponudi Sportskog HD paketa naći će se i programi Premier League HD, Eurosport HD i F1 HD koji i dalje ostaju dio HD TV paketa programa, od danas preimenovanog u Start HD. Ljubitelji sporta pretplatom na Sportski HD paket tako dobivaju najpotpunije sportske sadržaje u visokoj definiciji na tržištu s ukupno 8 programa, a mjesečna naknada za ovaj novi paket iznosit će 39,90 kn. Svi su programi u ovom paketu u potpunosti lokalizirani, osim Premier League HD-a, Golf Klub HD-a i Eurosport HD-a.

Novi HD paketi: Sportski HD i Komplet HD

Budući da je dodavanjem novih sportskih programa u programsku ponudu B.net značajno povećao broj HD programa, osim spomenutog Sportskog HD paketa i dosadašnjeg HD TV paketa, od sad preimenovanog u Start HD, u ponudi je od danas i Komplet HD paket u kojem se nalaze baš svi programi u visokoj definiciji (njih ukupno 17) koje mogu pratiti B.netovi korisnici. Njegova je cijena 59,90 kn mjesečno.

Novi dječji programi

B.net danas također uvodi i dva nova dječja programa: Disney Channel bit će dio Osnovnog paketa dok program Disney Junior ulazi u Dječji paket. Nagrađivani dječji kanal, Disney Channel, zašao je u svijet djece i obitelji svojom kombinacijom akcijskih emisija snimljenih uživo kao što su “Wizards of Waverly Place”, potom novim animiranim emisijama “Fish Hooks”, po narudžbi snimljenim filmovima kao što je “Camp Rock 2: The Final Jam” te film “Wizards of Waverly Place”.

Novi hrvatski programi

Današnjim danom dio Proširenog paketa postaju i tri programa koji se proizvode u Hrvatskoj: Jugoton TV, 2KTV i RTB TV.

Jugoton TV emitira najveće hitove iz regije (retro i nove spotove iz zemalja bivše države) iz svoje arhive od preko 6.000 video brojeva raznovrsnog sadržaja: od pop, jazz, rock glazbe do zabavne glazbe iz cijele regije. U sklopu programa mogu se pratiti koncerti, video brojevi i interaktivni sadržaj.

2KTV je specijalizirani program na hrvatskom jeziku koji kroz kratke priloge i emisije zabavnog i informativnog karaktera pokriva tematska područja automotonautike, multimedije, informatike, znanosti, tehnologije, urbane kulture i glazbe, a namijenjen je urbanoj populaciji gledatelja.

RTB TV svojom se produkcijom dijelom naslanja na radijsku produkciju informativnog i zabavnog programa Radio Banovine. Program se pretežno temelji na emitiranju glazbe i glazbenih emisija u kojima izvođači nastupaju uživo, uz dodatak kratkih i jezgrovitih prikaz novosti i informacija iz zemlje i svijeta.

Izvor: B.net PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!