Digitalna televizija u HrvatskojMAXtv HD

Članak: MaxTV HD videoteka

Kako je ovih vrućih ljetnih dana ponekad teško otići do videoteke kao alternativa se nameće MaxTV sa svojim izborom film

ova a pošto smo mi stranica koja se bavi HD sadržajima pažnju smo obratili upravo na ove naslove kojih ima dvadesetak u samom startu pružanja usluge.

Filmove možete odabrati u posebnoj kategoriji u izborniku videoteka-MaxTV-HD. Između ostalih izdvajamo Alpha Dog, Kraljica,Apocalypto, Arthur u zemlji Minimoya, Bili smo vojnici, Gospodin i gospođa Smith… Najam filma je vrlo jednostavan, nakon što je utipkan PIN za kupnju praznik za oči može početi!

Najimpresivniji od odgledanih filmova mi se učinio Apocalypto, oštrina slike i kontrast, te žive boje čine da se osjećate kao da ste u tom trenutku u središtu radnje – egzotičnoj prašumi, a besprijekoran Dolby Digital zvuk stavlja Vas u sam centar zbivanja. Zvučna slika je vrlo jasno definirana baš kao i kod DVD izdanja s ovim zvučnim formatom. Naravno, da bi mogli uživati u Dolby Digital zvuku neophodno je imati audio opremu opremljenu dekoderom istog te primjeren zvučnički sustav.

Slika je besprijekorna, nema šuma, boje se ne razlijevaju iako su mi se učinile pomalo prenaglašene što je lako riješeno postavkama na televizoru. Detalji su kao i kod većine HD sadržaja oštri i jasni, kontrast izvrstan, jednom riječju – impresivno!

MAXtv HD screenshot 2

U gornjem desnom uglu stoji polu-transparentna oznaka MaxTV HD 1080 koja je pomalo iritantna kao i kod većine programa ali isto tako i lako zanemariva. Polu-prozirna je pa neće biti razlog za brigu vlasnicima plazma zaslona.

Kada se sve zbroji 15 kuna za viđeno se čini primjerenim. Ne zaboravite – film možete pogledati koliko god puta želite unutar 24 sata što Vam ostavlja vremena da malo obratite pažnju na postavke slike svog TV-a.

U T-Com-u su se pobrinuli i za nešto besplatnog HD sadržaja koji može poslužiti i u “rekreativne” svrhe, naime u videoteci se nalazi Ana Sensual Fitness HD gdje izvjesna Ana po uzoru na Barbaru Radulović ,Stefany Hohnjec, Lanu Banely i Renatu Sopek vježba ali ovaj put na štangi, fotelji (lap dance),… Nadamo se da ćete uz Anu i njezine dvije prijateljice i vi protegnuti koji zanemareni mišić!

Izvor slike: TPortal

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Vezano uz temu filmova u HD rezoluciji možda ne bi bilo loše napomenuti kako nas početkom jeseni očekuje poplava filmova na blu rayu. Prvo aemo u visokoj definiciji moai uživati u najdugovječnijem filmskom serijalu. Bond u plavom. Nakon njega izlaze 300 , 10 000 B.C. , Jumper , Street Kings , Shutter , Speed Racer a prava poslastica nas očekuje 08.12. , Batman the Dark Knight. Na svoje ae doai i ljubitelji Prison Break-a. Netrebam niti napominjati kako ae svi filmovi biti titlovani.
    No izaai ae neki i bez HR titla. Predator , 2001 odiseja , Full metal jacket …. Ovo je samo mali dio filmova iz radionice Continetal filma u kojima aemo moai uživati do kraja godine … I za kraj da dodam kako nas sredinom 11 mjeseca očekuje i Star Wars – Clone Wars ….. mljac…..

  2. Hajde da dodam i pet nastavaka Harry Pottera kao i trilogiju matrix na blu rayu negdje u 10 mjesecu.
    Naravno sve u izdanju Continental filma ….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!