FilmoviSinopsisi filmova

Sinopsis filma: Karantena (Quarantine)

Snimajući reality tv emisiju o ljudima koji rade dok ostatak svijeta spava, novinarka Angela Vidal (Jennifer Carpenter) i njen snimatelj Scott (Steve Harris), dobivaju zadatak pratiti noćnu smjenu dvojice vatrogasaca iz jedne postaje u Los Angelesu. Nakon što cijela večer prođe bez zanimljivosti, hitan poziv usred noći odvede ih do male stambene zgrade u centru grada. Na mjesto događaja su već stigli policajci, koji su reagirali na jezive urlike koji dopiru iz stana na trećem katu. Nanjušivši udarnu priču, Angela i Scott su odlučni snimiti cijelu akciju.

Ulazeći u zgradu kako bi istražili, nailaze na staru ženu u spavačici koja stoji sama u mraku. Prekrivena je krvlju i teško i nepravilno diše. Djeluje bolesna. A kada joj priče policajac da joj pomogne, odjednom ga napada… koristeći se zubima.

Grupa savlada ženu i pokuša dovesti pomoć za ozlijeđenog policajca. No, kada pokušaju napustiti zgradu, otkrivaju da je centar za kontrolu bolesti stavio zgradu u karantenu. Svi izlazi su zapečaćeni i čuvaju ih teško naoružani stražari. Zgradi je isključen telefon, Internet i tv, te su blokirani mobitel signali, a službenici ne žele onima u zgradi dati ikakvo objašnjenje. Stanovnike stambene zgrade ubrzo zahvati potpuna panika. Pokušavajući shvatiti što se događa, stanovnici su prisiljeni obratiti se jedni drugima za pomoć. No, onda s gornjih katova dopre još jedan urlik. U predvorje gdje su se sakupili svi stanovnici padne tijelo sa trećeg kata. I ponovno počinju napadi.

Kada karantena napokon biva podignuta, jedini dokaz o događajima koji su se odigrali je snimateljeva vrpca. Pogledajte snimku i vidite užas što se desilo onima koji su bili pod karantenom. U režiji Johna Ericka Dowdlea prema scenariju Johna Ericka Dowdlea i Drewa Dowdlea, u filmu QUARANTINE glume Jennifer Carpenter, Jay Hernandez, Columbus Short, Greg Germann, Steve Harris, Dania Ramirez te Rade Sherbedgia i Johnathon Schaech. Temeljen na filmu REC, kojeg su napisali Jaume Balagueró, Luis A. Berdejo i Paco Plaza, QUARANTINE su producirali Doug Davison, Roy Lee i Sergio Agüero, a izvršno producirali Glenn S. Gainor, Drew Dowdle, Julio Fernández i Carlos Fernández.

Zakulisna ekipa uključuje snimatelja Kena Senga, dizajnera produkcije Johna Garya Steelea, montažera Elliota Greenberga i kostimografkinju Mayu Lieberman.

QUARANTINE traje sat vremena i 26 minuta.

Distributer: Sony Pictures

Redatelj: John Erick Dowdle

Glumci: Jennifer Carpenter, Johnathon Schaech, Columbus Short, Jay Hernandez, Steve Harris

Adsense
1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!