FilmoviSinopsisi filmova

Sinopsis filma: Karantena (Quarantine)

Snimajući reality tv emisiju o ljudima koji rade dok ostatak svijeta spava, novinarka Angela Vidal (Jennifer Carpenter) i njen snimatelj Scott (Steve Harris), dobivaju zadatak pratiti noćnu smjenu dvojice vatrogasaca iz jedne postaje u Los Angelesu. Nakon što cijela večer prođe bez zanimljivosti, hitan poziv usred noći odvede ih do male stambene zgrade u centru grada. Na mjesto događaja su već stigli policajci, koji su reagirali na jezive urlike koji dopiru iz stana na trećem katu. Nanjušivši udarnu priču, Angela i Scott su odlučni snimiti cijelu akciju.

Ulazeći u zgradu kako bi istražili, nailaze na staru ženu u spavačici koja stoji sama u mraku. Prekrivena je krvlju i teško i nepravilno diše. Djeluje bolesna. A kada joj priče policajac da joj pomogne, odjednom ga napada… koristeći se zubima.

Grupa savlada ženu i pokuša dovesti pomoć za ozlijeđenog policajca. No, kada pokušaju napustiti zgradu, otkrivaju da je centar za kontrolu bolesti stavio zgradu u karantenu. Svi izlazi su zapečaćeni i čuvaju ih teško naoružani stražari. Zgradi je isključen telefon, Internet i tv, te su blokirani mobitel signali, a službenici ne žele onima u zgradi dati ikakvo objašnjenje. Stanovnike stambene zgrade ubrzo zahvati potpuna panika. Pokušavajući shvatiti što se događa, stanovnici su prisiljeni obratiti se jedni drugima za pomoć. No, onda s gornjih katova dopre još jedan urlik. U predvorje gdje su se sakupili svi stanovnici padne tijelo sa trećeg kata. I ponovno počinju napadi.

Kada karantena napokon biva podignuta, jedini dokaz o događajima koji su se odigrali je snimateljeva vrpca. Pogledajte snimku i vidite užas što se desilo onima koji su bili pod karantenom. U režiji Johna Ericka Dowdlea prema scenariju Johna Ericka Dowdlea i Drewa Dowdlea, u filmu QUARANTINE glume Jennifer Carpenter, Jay Hernandez, Columbus Short, Greg Germann, Steve Harris, Dania Ramirez te Rade Sherbedgia i Johnathon Schaech. Temeljen na filmu REC, kojeg su napisali Jaume Balagueró, Luis A. Berdejo i Paco Plaza, QUARANTINE su producirali Doug Davison, Roy Lee i Sergio Agüero, a izvršno producirali Glenn S. Gainor, Drew Dowdle, Julio Fernández i Carlos Fernández.

Zakulisna ekipa uključuje snimatelja Kena Senga, dizajnera produkcije Johna Garya Steelea, montažera Elliota Greenberga i kostimografkinju Mayu Lieberman.

QUARANTINE traje sat vremena i 26 minuta.

Distributer: Sony Pictures

Redatelj: John Erick Dowdle

Glumci: Jennifer Carpenter, Johnathon Schaech, Columbus Short, Jay Hernandez, Steve Harris

Adsense
1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!