FilmoviSinopsisi filmova

Sinopsis filma: Karantena (Quarantine)

O GLUMAČKOJ EKIPI

JENNIFER CARPENTER (Angela Vidal) glumi u inovativnoj seriji nominiranoj za nagradu Emmy, Dexter ulogu Debre Morgan, sestre forenzičkog stručnjaka/serijskog ubojice Dextera Morgana. Ove jeseni će također glumiti uz Charlize Theron i Woodya Harrelsona u Battle in Seattle Stuarta Towsenda. Ranije, Carpenter je glumila naslovnu ulogu u filmu The Exorcism of Emily Rose, u kojem su glumili i Laura Linney i Tom Wilkenson, a godine 2002. je glumila Mary Warren u The Crucible Arthura Millera na Broadwayu, uz Liama Neesona i Lauru Linney.

Carpenter je diplomirala na prestižnoj školi Juilliard.

JAY HERNANDEZ (Jake) je posljednje glumio u trileru Neila LaButea Lakeview Terrace, sa Samuelom L. Jacksonom. Također je glumio u World Trade Center Olivera Stonea, uz Nicolasa Cagea. U 2008. godini bi trebao glumiti u nezavisnom filmu Live!, parodiji live televizije sa Evom Mendes.

Hernandezovi prijašnji filmovi uključuju Hostel Eli Rotha, Crazy/Beautiful (uz Kirsten Dunst), The Rookie, Torque, Ladder 49 i Friday Night Lights.

Na malom ekranu, Hernandez je nedavno glumio u Six Degrees JJ Abramsa.

COLUMBUS SHORT (Danny Wilensky)
je posljednje glumio u prošlogodišnjem blagdanskom hitu This Christmas, uz Reginu King i Chrisa Browna. Nedavno je dovršio produkciju filma Whiteout sa Kate Beckinsale, kao i Armored sa Mattom Dillonom.

Shortovi prijašnju poslovi uključuju ulogu DJ-a u Stomp the Yard, kao i uloge u War of the Worlds i Save the Last Dance 2. Njegove televizijske uloge uključuju ER, Judging Amy, te ponavljajuću ulogu u Studio 60 on the Sunset Strip.

GREG GERMANN (Lawrence) nedavno je glumio u tv seriji In Case of Emergency uz Davida Arguettea i Jonathana Silvermana. Također je glumio u hit komediji Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, i u nezavisnom filmu Friends with Money uz Jennifer Aniston, Frances McDormand i Catherine Keener.

Germannovi prijašnji filmski naslovi uključuju Down to Earth braće Farrelly, Sweet November uz Keanua Reevesa i Charlize Theron, nezavisni film The Last Producer, te nezaboravnu cameo ulogu u Jesus’ Son, sa Billye Crudupom. Ostali filmovi uključuju Committed, Caught In The Act, Down&Derby, Once Around, Clear and Present Danger, te glavnu ulogu u kratkom filmu Culture, koji je osvojio nominaciju za Oscara 1999. godine.

Germann je oduševio milione gledatelja svojim prikazom agresivnog odvjetnika Richarda Fisha u seriji Davida E. Kelleya Ally McBeal. Njegovi ostale televizijske uloge uključuju seriju Ned & Stacy, American Playhouse prezentaciju Darrow sa Kevinom Spaceyem, te Conduct Unbecoming.

STEVE HARRIS (Scott Percival) nedavno je glumio u tv serijama Eli Stone i Heist. Ranije, Harris je osvojio dvije nominacije za nagradu Emmy, za svoju ulogu u seriji Davida E. Kelleya The Practice. Njegove ostale televizijske uloge uključuju Grey’s Anatomy, Law & Order, Murder One, New York Undercover i Chicago Hope.

Harrisov filmski rezime uključuje Bringing Down the House (sa Steveom Martinom i Queen Latifah), Steven Spielbergov Minority Report, kao i Tyler Perryev Diary of a Mad Black Woman, Sugar Hill, The Rock i The Skulls.

Na pozornici, Harris je glumio u produkcijama Heliotrope Bouquet, Macbeth, Henry IV part I, Julius Caesar i Richard III.

DANIA RAMIREZ (Sadie) je daleko dogurala od svoje rodne Dominikanske Republike. Ove jeseni ju gledamo u trećoj sezoni serije Heroes, gdje se vraća svojoj ulozi ‘Maye Herrere’, žene koja pati od prijeteće sposobnosti zbog koje su ona i njen brat pobjegli iz svog doma u Dominikanskoj republici kako bi potražili pomoć u Sjedinjenim Državana. Također je nedavno završila nezavisni film Brooklyn to Manhattan za Jessy Terrero.

Prošlo ljeto, Ramirez je glumila u X-Men: The Last Stand, u režiji Bretta Ratnera. Svoju filmsku karijeru je započela u filmu Spike Leeja The Subway Stories za HBO, koji ju je doveo do druga dva projekta za Spike Leeja, 25th Hour i She Hate Me. Njeni ostali naslovi uključuju nezavisni film Cross Bronx, te Fat Albert. Glumila je i u kritički hvaljenoj seriji The Sopranos.


RADE ŠERBEDŽIJA (Yuri Ivanov)
je posljednje glumio uz Kiefera Sutherlanda u hit seriji 24, glumeći Dmitrija Gredenka u osam epizoda. Također ga je bilo moguće vidjeti u Shooter Antoinea Fuqua.

Šerbedžija je ostvario plodnu karijeru i u Europi i u Sjedinjenim Državama, glumeći u velikim filmovima poput Eyes Wide Shut Stanleya Kubricka (u kojem je glumio oca Leelee Sobieski, Gosp. Milicha), i Snatch Guya Ritchiea. Šerbedžija je također odigrao nezaboravne uloge u Mission: Impossible II, Stigmata, Memento i The Saint.

Rođen u Buniću (Korenica) 1946., Šerbedžija je Hrvat Srpskog porijekla, a glumu je diplomirao na Akademiji Dramske Umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Uz preko 70 filmskih uloga, Šerbedžija je napisao i objavio četiri knjige poezije, četiri glazbena albuma, te je režirao 12 predstava.

JOHNATHON SCHAECH (George Fletcher) doselio se u Los Angeles i učio glumu pod nadzorom glumačke legende Roya Londona tijekom četiri godine prije nego je dobio glavnu ulogu u filmu Franca Zefferellija Storia di una Capinera. Nakon toga su uslijedile tražene uloge u filmu Jocelyn Moorhouse How to Make an American Quilt uz Winonu Ryder, te Greg Arakijevom budućem kultnom klasiku The Doom Generation Tom Hanks mu je dao ulogu glavnog rokera u filmu That Thing You Do, a nakon toga je preuzeo glavnu ulogu uz Gwyneth Paltrow i Jessicu Lange u trileru Hush.

Nadalje se Schaech pojavljivao u nezavisnim filmovima kao što je Splendor Greg Arakija, i Welcome to Woop Woop Stephena Elliotta. Radio je sa Kennethom Branaghom na Neighbour’s Dog, Harveyem Keitelom na Finding Graceland, te Rayem Winstoneom i Guy Pearceom na Woundings. Poslije toga je glumio naslovne uloge u Houdini Pena Denshama, i Judas Toma Fontane. Glumio je uz Christinu Applegate u Suzanne’s Diary to Nicholas Jamesa Pattersona, te uz Heather Locklear u Angels Falls Nore Robert.

Schaech se udružio sa svojim dugogodišnjim prijateljem Richardom Chizmarom kako bi osnovali Chesapeake Films, i njih dvojica su pronašli veliki uspjeh u adaptaciji romana u scenarije za autore kao što su Stephen King i Akiva Goldsman. Schaech trenutno radi na adaptaciji još jednog Kingovog romana, i sprema se započeti produkciju Kingovog From a Buick 8, dok dovršava post-produkciju prvog solo projekta za Chesapeake, The Poker Club. Kao glumac, nedavno je viđen u nagrađenim nezavisnim filmovima Sea of Dreams i Little Chenier. Također je glumio u proljetnom horor hitu Prom Night.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!