FilmoviKinoVijesti

Blitz Cinestar kino katalog za prvi kvartal 2012.

Kino 2012 filmovi

Blitz Film & Video Distribution je medijima poslao katalog filmova koji će se pojaviti u Cinestar kino dvoranama od siječnja do ožujka 2012. godine. Uz mnoge nove 2D i 3D naslove, u kina se nakon 12 godina vraća u prva epizoda Ratova Zvijezda: Fantomska Prijetnja u tri dimenzije. Izlazak Ratova Zvijezda je u skladu s Lucasovom najavom vraćanja u kino dvorane svih šest nastavaka legendarne sage, počevši od 2012. godine po jedan nastavak godišnje. Cameronov Titanic će se također vratiti na velika platna iduće godine.

U nastavku donosimo nekoliko fošpana za nadolazeće filmove, a kompletan katalog možete preuzeti ovdje: [download id=”39″]

PUT RATNIKA

[youtube id=”0Z8xYMomsDc” w=”600″ h=”337″]

NA RUBU

[youtube id=”YWSdm4K-9_0″ w=”600″ h=”337″]

KRONIKE

[youtube id=”nGcwSDNFcsU” w=”600″ h=”337″]

RATOVI ZVIJEZDA: FANTOMSKA PRIJETNJA 3D

[youtube id=”gC6w15OwK08″ w=”600″ h=”337″]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!