FilmoviTraileri/Teaseri/Foršpani

Warner Bros Pictures lansirao novi foršpan za Supermana

superman-fate-planet

Za nešto manje od mjesec dana u IMAX, 3D i odabrana 2D kina stiže novi nastavak Supermana, Čovjek od Čelika, a ek­skluzivno na pretpremijernim projekcijama ga možete pogledati već od 15. lipnja! U filmu Čovjek od čelika (Man of Steel) Henry Cavill glumi Clarka Kenta / Supermana, pod vodstvom slavnog redatelja Zacka Snydera. U nastavku pogledajte donosimo novi foršpan pod imenom “sudbina planeta”.

Još kao dječak Clark shvaća kako posjeduje izvanredne sposobnosti, te da nije s naše planete. Kao mladić, odlučuje otkriti odakle je stigao i zašto je poslan na Zemlju. Junak u njemu morat će se pojaviti kako bi spasio svijet od uništenja i postao simbol nade za cijelo čovječanstvo.

Čovjek od čelika predstavlja sjajnu glumačku ekipu, Amy Adams kao novi­narku Lois Lane i Laurencea Fishburnea kao njenog urednika. Zemaljski ro­ditelji Clarka Kenta su Diane Lane i Kevin Costner, a njegovog pravog oca utjelovljuje Russell Crowe.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!