Reportaže

Reportaža [Zagreb]: Audio Video Show 2008, dio 1

Već 14. godinu zaredom na ovim se prostorima odvija Audio Video Show – vodeći sajam u regiji gdje vrhunski proizvođači i distributeri potrošačke elektronike predstavljaju nova tehnološka dostignuća. Kao i prošle godine, lokacija sajma je ostala ista: hotel Sheraton i njegov veličanstven ambijent u centru Zagreba daju ovoj manifestaciji još jedan viši nivo, a što se je ove godine nudilo i kako je bilo pročitajte u nastavku…

Riječ, dvije o hostesama i organizaciji

Prije nego što krenemo u prikaze pojedinih izlagača, iskoristili bismo ovaj mali uvod i pohvalili srdačnost i susretljivost izlagača, kao i većinu hostesa koje su ovoga puta bile izuzetno vesele i spremne za zafrkanciju. Zapravo, ne sjećamo se niti jednog drugog sajma gdje je atmosfera bila bolja, a želja da nam se odgovori na naša pitanja toliko velika. Kroz razgovore s hostesama doznali smo i neke nevezane uz sajam podatke, primjerice iznenadila nas je informacija da je svaka, ali baš svaka hostesa koju smo priupitali imala račun na Facebook-u, no o tome nekom drugom prilikom :)

Na organizaciju sajma nemamo apsolutno nikakve prigovore – sve je bilo jasno označeno, dovoljno prozračno za pregled izložbenih proizvoda u miru, a na gužvu smo naišli tek u pojedinim sobama na prvome i drugome katu, gdje su su se mogli poslušati vrhunski audio kompleti. Koliko god da je glazba zvučala fantastično, toliko je zagušljivost u malim sobama načičkanim posjetiteljima bila odbojna, no tko se strpio mogao je uhvatiti trenutak manje gužve i vidjeti i čuti što želi.

Količina izloženih proizvoda je bila povelika, tako da će ova reportaža biti podijeljena na tri dijela. Upravo čitate prvi dio, a u kojem će u nastavku biti ukratko predstavljeni Toshiba (Megatrend), D-Link, Svijet Medija i T-Com.

Adsense
1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Hostese su uistinu bile pristupacne kao i pojedini striceki koji su se ubacivali u cijelu pricu, kako bi zadovoljili normu jednoga takvoga Show-a i opreme koja oduzima dah osjetilima uha i vida, tako da sam time poprilicno zadovoljna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!