Reportaže

Video osvrt [Zagreb]: Sajam glazbe i multimedije

sajam-zv-2009-video

S obzirom na veliki broj interesantnih akcija koje se nude na ovogodišnjem Sajmu glazbe i multimedije na Zagrebačkom Velesajmu, u nastavku vam donosimo video prohod kroz paviljone 7a i 7, a gdje možete pronaći akcije i do 50% na modernu funkcionalnu odjeću Urbantool (Utema d.o.o.), slušalice SkullCandy (i do 40% na pojedine modele), MAXtv ponudu, glazbala i još poneki interesantan artikl. U nastavku također pogledajte kako izgleda ovogodišnji Pro Light-ov laserski show, ovoga puta upotpomognut Mirnovec Pirotehnikom i pravim vodenim efektima, a onaj prošlogodišnji na temu Ratova Zvijezda potražite ovdje.

Sajam glazbe i multimedije 2009 (prohod)

[vimeo id=”7609098″ target=”_blank”>7609098″ w=”550″ h=”413″]

Prolight [10 min]

[vimeo id=”7607476″ w=”550″ h=”413″]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Sajam glazbe i multimedije… dobar clanak, samo bi ja dodala da je osoblje malo nervozno, posebno na samom ulazu na multimediju, gdje je odjel sa gitarama i klavirom, ili sam ja dosla u krivo vrijeme. Svaka pohvala za prolight show, vrijedno pogledat!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!