Home » Vijesti » Reportaže » Video osvrt [Zagreb]: Sajam glazbe i multimedije

Video osvrt [Zagreb]: Sajam glazbe i multimedije

sajam-zv-2009-video

S obzirom na veliki broj interesantnih akcija koje se nude na ovogodišnjem Sajmu glazbe i multimedije na Zagrebačkom Velesajmu, u nastavku vam donosimo video prohod kroz paviljone 7a i 7, a gdje možete pronaći akcije i do 50% na modernu funkcionalnu odjeću Urbantool (Utema d.o.o.), slušalice SkullCandy (i do 40% na pojedine modele), MAXtv ponudu, glazbala i još poneki interesantan artikl. U nastavku također pogledajte kako izgleda ovogodišnji Pro Light-ov laserski show, ovoga puta upotpomognut Mirnovec Pirotehnikom i pravim vodenim efektima, a onaj prošlogodišnji na temu Ratova Zvijezda potražite ovdje.

Sajam glazbe i multimedije 2009 (prohod)

[vimeo id=”7609098″ target=”_blank”>7609098″ w=”550″ h=”413″]

Prolight [10 min]

[vimeo id=”7607476″ w=”550″ h=”413″]

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Sajam glazbe i multimedije… dobar clanak, samo bi ja dodala da je osoblje malo nervozno, posebno na samom ulazu na multimediju, gdje je odjel sa gitarama i klavirom, ili sam ja dosla u krivo vrijeme. Svaka pohvala za prolight show, vrijedno pogledat!

  2. S obzirom na popriličnu posjeaenost moguae je da je pojedino osoblje bilo nervozno, no šteta je što se nekako redovno takvi ispadi dogode osobama koje nemaju cilj provocirati vea se uistinu interesirati oko nečega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*