Audio-video uređajiHD Televizija videoReportažeVijesti

HDtelevizija video #16: #BassUP prezentacija u Sonus Art dućanu

bowers-pv1d-51

Sonus Art, tvrtka orijentirana na maloprodaju vrhunskih hi-fi komponenti, zvučnika i opreme za kućno kino dobila je novi “planet” iz Bowers & Wilkinsa. Engleski znanstvenici su mu dali ime PV1D i okružen je s dva M1 satelita što ga čini novom pojavom u audio Svemiru posljednjih godina.

Srce sustava predstavlja PV1D subwoofer koji svojim okruglim dizajnom predstavlja jedinstvenu pojavu na tržištu kojem vladaju kockasti niskotonski zvučnici. Ovo nije prvi takav model iz B&W-a, već predstavlja nasljednika PV1 modela uz dodatak novih tehnologija – slovo “D” u imenu označava novu digitalnu bazu koja se brine za kontrolu dviju membrana kako bi postizale još impresivnije razine niskih tonova uz još veću kontrolu. Subwoofer posjeduje OLED zaslon i mogućnost finog podešavanja kako bi jednako dobro radio u stereo i višekanalnim konfiguracijama.

Sonus Art je na #BassUP događanju povezao Bowers & Wilkins PV1D subwoofer i M1 satelitske zvučnike na Marantz stereo pojačalo i višekanalni receiver i Marantz KI Pearl CD player, a za povezivanje se je pobrinulo Nordost ožičenje. Cijeli sustav možete doživjeti na vlastitoj koži u specijaliziranoj akustičnoj demo sobi u dućanu, a ukoliko ste zainteresirani saznati više o impresivnim tehnologijama ugrađenima u ovaj sustav, u prvom redu PV1D subwoofer, tada svakako posjetite službenu B&W stranicu za više detalja.

Da biste “osjetili” barem dio atmosfere s prezentacije ovog audio sustava, pogledajte video.

 Bowers & Wilkins PV1D subwoofer u 5.1 konfiguraciji:

bowers-mini-theatre-mt60d

Sustav je dostupan i u bijeloj boji kako bi se uklopio u baš svaki interijer:

bowers-mini-theatre-mt60d-white

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!