Reportaže

Reportaža: Logitech Press Event (Medulin 2008)

Logitech Video Security – nadzorni sustavi

Za kraj nešto sasvim novo od Logitech-a – bežični sustavi za videonadzor, a o kojima smo imali priliku čuti uistinu mnogo od g. Michel Landmana, biznis menadžera za DVS sustave za Europu. Trenutno su u ponudi dva modela, za interijere i za eksterijere, a isti se razlikuju po dizajnu i dodatnim značajkama eksternog modela (npr. otpornost na kišu i ostale vremenske nepogode). Unatoč možda malo kompliciranom konceptu, Logitech je pokazao kako je jednostavnost uporabe zadržana i kod ovih proizvoda, tako da je sustav lako proširiv, korisničko sučelje jednostavno i podesivo, a veseli i mogućnost uživog streamanja videa preko interneta ili slanja obavijesti na mobilni telefon. Softver također nudi mogućnost definiranja koja područja snimanja da aktiviraju snimanje video sadržaja, kao i reguliranje osjetljivosti. Cijena osnovnog modela iznosi 2.599 kn, a on uključuje specijaliziran softver i samu kameru. Dodatne kamere se mogu odvojeno kupiti za nešto manje novaca (oko 2.249 kn).

Bye bye Medulin ;)

Ukratko, prekrasnih dva dana druženja, ležerne i informativne prezentacije u ugodnom ambijentu, kao i niz popratnih aktivnosti pružile su nam iznimno lijep provod i odmor od svakodnevnih obveza, te se nadamo da će Logitech nastaviti uspješno poslovanje i iduće godine nas opet pozvati… Zahvaljujemo se na izvrsnoj organizaciji, dobrom smještaju, pravom istarskom pršutu i prilici za prvi let u životu!

* kraj *

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!