Home » Vijesti » Reportaže » Report [Zagreb]: Sonus Art od sada u još modernijem izdanju na novoj lokaciji

Report [Zagreb]: Sonus Art od sada u još modernijem izdanju na novoj lokaciji

Tvrtka Sonus Art, poznata po distribuciji renomiranih svjetskih A/V marki visoke klase, danas je kroz druženje s novinarima i poslovnim partnerima predstavila svoju novu trgovinu u središtu Zagreba. U vrlo modernom interijeru površine veće od 200m2 i sa zasebnom akustički posebno podešenom prostorijom posjetitelji će od sada moći pogledati i poslušati najnovije iz svijeta zvučnika, pojačala, HD i 3D televizora, media centara i ostalih segmenata potrošačke elektronike u mnogo ugodnijem i prostranijem interijeru s daleko većim brojem eksponata. Novi Sonus Art dućan također posjeduje i kompletno automatiziran sustav upravljanja nad uređajima i osvjetljenjem u prostoru, a za sva pitanja oko implementacije takvog ili sličnog sustava u vlastitom domu svakako preporučamo obratiti se uhodanom i dobro educiranom timu zaposlenika koji vas očekuju radnim danom od 10 do 20 sati, te subotom od 10 do 14 sati na adresi Šarengradska 1 (Trešnjevka, u blizini Ciboninog Tornja). Čestitamo čitavom timu Sonus Arta i TD Elektronike na odlično odrađenom vrlo zahtjevnom projektu te im želimo mnogo uspjeha u daljnjem poslovanju.

U nastavku donosimo nekoliko slika novog Sonus Art dućana.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Želimir Cvitanovia

    Za ekscentrike dubokog džepa ! Pri tome ne mislim na hostese.

  2. Jako je dobro što postoji jedan takav shop u ovom dijelu Europe. Postoji jako mnogo kupaca koji su zainteresirani za high-end AV opremu ali je tesko do nje bilo doci. Ovo je jos jedan korak ka tehnickoj edukaciji i pismenosti AV tehnologija, ponude i usluga na ovim prostorima.

  3. Pa baš i ne postoji jako velik broj kupaca koji bi kupili hig-end opremu,to se prodaje na kapaljke,a i ponuda (barem u ZG)je više nego dobra,može se svega naa,od entry levela pa do istinskog i pomalo snobovskog high-enda,ali moram priznat u doba recesije otvorit ovaka dučan treba ima (m)uda,i to velika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*