Reportaže

Reportaža: Logitech Press Event (Medulin 2008)

Zvučnici

Moramo priznati da nas je malo Logitech razočarao u ovom području jer osim modela Z-5 koji nude omnidirekcijski stereo zvuk, nismo vidjeli nove modele, posebice one srednje visoke i visoke klase. Na prezentaciji smo mogli poslušati Z-5 zvučnike koji uistinu sviraju jednako dobro s koje god strane im se nalazili, premda sama dinamika i snaga poslušanog nas i nije oborila s nogu. Nadamo se da će isti biti na testu uskoro, a do tada jedino znamo preporučenu cijenu, a koja iznosi 599 kn.

Sqeezebox Boom

Logitech već neko vrijeme razvija bežične kućne sustave glazbe koju možete slušati u bilo kojoj sobi vašeg doma, a iz generacije u generaciju ovi proizvodi sve više napreduju i nude sve više funkcija. Posljednji, Sqeezebox Boom napokon nudi samostojeći glazbenu liniju koja bežičnim putem može streamati glazbu s internet radio stanica ili s tvrdog diska vašeg računala. Vrlo zgodan koncept koji će podići vaše glazbeno iskustvo na sasvim novi nivo, a jednostavnost uporabe i kvaliteta zvuka je na solidnom nivou. Cijena ovog uređaja je 2.069 kn.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!