DVD, Blu-ray i Ultra HD Blu-ray reproduktoriRecenzije

Recenzija [DVD player]: Pioneer DV-410V-K, dio 1

Specifikacije

DVD reproduktor Pioneer DV-410V-K
Podržava: • DVD Video, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW, DVD-R DL
• SVCD, VCD
• CD, CD-R/RW
• DivX, WMV filmove s USB-a
• MP3, WMA
• JPEG fotografije
HDMI: DA
Dekoderi: Dolby Digital (5.1 channel), DTS, MPEG Multi
Video D/A: 108 MHz/12-bit
Audio D/A: 96 kHz/24-bit
Integrirani tuner: NE
Progressive scan: DA
Ulazi: USB
Izlazi: HDMI, SCART, komponentni, digitalni koaksijalni audio
Daljinski: DA (IR)
Boje kućišta: uređaj dobavljiv u srebrnoj i crnoj boji
Dimenzije (Š x V x D): 420 x 49,5 x 215 mm
Masa: 1,7 Kg
Jamstvo: 25 mjeseci

Pakiranje i sadržaj

Proizvod dolazi u kartonskom pakiranju crno bijele boje, s jasno naznačenim modelom i osnovnim značajkama otisnutim na stranicama. Zapakirana kutija kada se okreće u rukama otkriva da sadržaj unutar nje nije do kraja fiksiran jer se može čuti lagano udaranje, što nas i nije previše obradovalo. Na sljedećim slikama možete vidjeti pakiranje:

Otvaranjem kutije otkriva se u najlon zapakiran sam DVD reproduktor, upute također u vrećici, kao i daljinski upravljač i par kabela, jedan za napajanje, a jedan s cinch priključcima za osnovno spajanje.

Naposlijetku, nakon otpakiravanja otkriva se bez ijedne udubine ili ogrebotine DV-410V-K reproduktor i daljinski upravljač. Na slikama dolje možete vidjeti uređaj i daljinski upravljač slikan pokraj onoga za Quadro 933 DVD player, te Logitech-ov Harmony 525.

Sam uređaj izrađen je iz kvalitetne plastike, te laganog metalnog kućišta, u ovom slučaju crne boje. S prednje strane se nalazi LCD zaslon oštrog prikaza slova i znakova, veliki broj tipaka za navigaciju i upravljanje, te USB priključak i tipkalo za paljenje/gašenje. Nekoliko slika:

Stražnja strana otkriva poznati raspored i tip priključaka kao i kod ostalih DVD playera ove klase. HDMI je tu, te komponentni i kompozitni priključci za spajanje s drugim uređajima. Za spajanje na višekanalno pojačalo zadužen je digitalni koaksijalni priključak. Priključci nisu pozlaćeni.

Usporedbe prednje i stražnje strane Pioneer DV-410V, Pioneer DV-490V i Quadro 933 DVD reproduktora možete vidjeti na slikama niže:

Nastavak na daljinski upravljač, te performanse i dojmove u nastavku!

Adsense
Prethodna stranica 1 2

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!