Digitalna televizija u HrvatskojMAXtv HD

Do MAXtv usluge i bez MAXadsl-a

Simpatičnu reklamu ste vjerojatno već vidjeli na našim TV postajama, a kojom T-Com poručuje da je implementacija MAXtv-a od sada moguća i bez da na vašoj liniji imate prijavljen MAXadsl internet priključak. Mjesečna naknada za MAXtv samo uz T-Com fiksnu liniju iznosi 99 kn. Svi korisnici koji se za uslugu prijave tijekom promotivnog razdoblja, do 31. listopada 2008., imaju mogućnost kupiti MAXtv prijamnik (set-top-box) po promotivnoj cijeni od 1 kunu, uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca, doznajemo iz T-Coma.

Korisnik koji ima MAXtv samo uz fiksnu liniju može i naknadno podnijeti zahtjev za MAXadsl uslugu te prijeći na standardni MAXtv paket.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

 1. 1. ako uzimas MaxTV bez ADSLa nema akcije 3 mjeseca probno
  2. ne mozes dobiti HD programe tj sadrzaj

  Zakljucak> nekompletna usluga gdje ima jos puno posla

 2. Za MAXtv od sada treba samo fiksna linija

  Za korištenje MAXtv uslugom od sada korisnicima treba samo T-Com fiksna telefonska linija koja je, ukoliko za to postoje tehničke moguanosti na korisnikovoj liniji, jedini preduvjet za instalaciju interaktivne digitalne televizije.

  Do sada je preduvjet za korištenje MAXtv uslugom bio MAXadsl priključak, no zahvaljujuai novim tehnološkim rješenjima korisnici sada mogu birati žele li uz MAXtv uslugu i MAXadsl priključak.

  Mjesečna naknada za MAXtv samo uz T-Com fiksnu liniju iznosi 99 kn. Svi korisnici koji se za uslugu prijave tijekom promotivnog razdoblja, do 31. listopada 2008., imaju moguanost kupiti MAXtv prijamnik (Set Top Box) po promotivnoj cijeni od 1 kunu, uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca.

  Korisnik koji ima MAXtv samo uz fiksnu liniju može i naknadno podnijeti zahtjev za MAXadsl uslugu te prijeai na standardnu MAXtv ponudu.

  Za uslugu MAXtv korisnici se mogu obratiti korisničkoj ili prodajnoj službi T-Coma, a ukoliko su ispunjeni svi tehnički preduvjeti, korisnicima ae uslugu MAXtv instalirati T-Comovi djelatnici.

  Prva interaktivna digitalna televizija, MAXtv, jedna je od najinovativnijih usluga na domaaem telekom tržištu i korisnicima nudi bogat izbor od čak 90 domaaih i stranih televizijskih kanala, digitalnu videoteku s više od 1000 filmskih naslova, uslugu snimanja televizijskog sadržaja Snimalica, dodatne programske pakete te moguanost gledanja programa u HD rezoluciji.

  Korisnici zainteresirani za uslugu MAXtv mogu predati zahtjev u svim T-prodajnim mjestima, kod T-Partnera i u Službi za korisnike na besplatnom telefonskom broju 0800 9000.

  Evo službena najava iz T-coma u kojoj se spominje i HD!
  Akcije 3 mj za kunu ovdje nema,jer nema ni ADSL-a ali je zato STB za kunu…
  Usluga je kompletna a HD programe nije moguae zatražiti prije nego se instalira MaxTV,nakon instalacije je naravno moguaezatražiti uslugu što ne znači da aete je i dobiti!

 3. odi u HT centar i pitaj da ti daju HD sadrzaj uz MAxTV bez ADSLa. ODgovor je da ne moze (neovisno o tehnickim preduvjetima i neovisno o tome dal oni spominju HD u najavi)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!