Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojIskon.TV

Još bolji Iskonovi TRIO paketi

iskon-trio-09-2014

Iskon ovog rujna predstavlja novi portfelj, unutar kojeg se nalaze sadržajno najatraktivniji TRIO paketi na tržištu. Sami nazivi paketa, FUN i STAR, dočaravaju koncept jedinstvenog novog portfelja baziranog na zabavi. Iskon je prvenstveno usmjeren na filmske sadržaje, TV serije i sportske programe, a značajne promjene dolaze i u broadband te fiksnom telefonskom segmentu. Povećane su brzine flat interneta i uvedene besplatne minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj i EU.

Korjenite promjene vidljive su ponajprije u sadržaju novog TV paketa Iskon.TV Fun. On po najboljoj cijeni sada uključuje atraktivne premium filmske kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, te filmski kanal  KinoTV, koje su korisnici dosad dodatno plaćali da bi uživali u filmskim uspješnicama i premijerama. Novost u TV paketu su i uključena sva tri SportKlub kanala za ljubitelje sportskih sadržaja. Zajedno sa 50-ak ostalih, spomenuti sada tvore cjenovno vrlo atraktivnu kombinaciju najpopularnijih TV sadržaja među Hrvatima.

Prilikom lansiranja novog portfelja Krešimir Madunović, Iskonov član Uprave za marketing i prodaju, naglasio je slijedeće:

 „Prilikom kreiranja nove ponude, odlučili smo napraviti potpuni odmak od onoga što poznajemo kao ‘osnovni’ ili ‘prošireni’ paket. Vođeni isključivo željama korisnika, došli smo do liste od 50-ak najpoželjnijih kanala koje smo ponudili po niskoj cijeni. Iskon je sada prvi operator u Hrvatskoj koji svojim korisnicima nudi premium televizijski sadržaj bez ikakvih dodatnih troškova.“

Jedinstveni TV koncept na tržištu je izazvao velik interes korisnika već u prvim satima nakon predstavljanja. Svi detalji novih paketa nalaze se na Iskonovoj službenoj web stranici www.iskon.hr, na kojoj je moguća i provjera dostupnosti usluga na određenoj adresi u cijeloj Hrvatskoj.

Cjelokupnu ponudu i više detalja potražite na Iskonovoj stranici >>

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!