Digitalna televizijaDigitalna televizija u Hrvatskoj

Scripps Networks UK & EMEA započinje suradnju s agencijom Kreativne ideje u Hrvatskoj

scripps-network

Scripps Networks UK&EMEA, dio Scripps Networks Internationala, vodeće globalne lifestyle programske mreže u segmentima putovanja, kvalitete stanovanja i gastronomije, odabrao je agenciju Kreativne ideje za marketing, odnose s medijima i komunikaciju s krajnjim korisnicima u Hrvatskoj.

Scripps Networks je u Hrvatskoj prisutan s 3 kanala: Travel Channel (dostupan na platformama Amis Telekom, B.net, Iskon TV, OptiTV, Vip TV), Food Network (dostupan na platformama B.net, Iskon TV, Vip TV) i Fine Living Network (dostupan na platformama B.net, EVO tv, Iskon TV, OptiTV, Vip TV).

Suradnjom s agencijom Kreativne ideje Scripps Networks UK&EMEA pokreće sustavno i pravovremeno informiranje javnosti o svojim kanalima, programu i novostima vezanim uz poslovanje.

Nick Thorogood, viši potpredsjednik za sadržaj i marketing Scripps Networksa UK&EMEA je izjavio:

“Iznimno smo zadovoljni imenovanjem Kreativnih ideja našom agencijom za marketing i komunikacije u Hrvatskoj. Hrvatsko pay-TV tržište predstavlja značajnu priliku za rast poslovanja i radujemo se pozicioniranju naša tri kanala kao vodećih lifestyle kanala na tržištu.”

 

Scripps Networks International

Scripps Networks International globalni je dio kompanije Scripps Networks Interactive, Inc. (NYSE: SNI), vodećeg medija u segmentima gastronomije, kvalitete življenja i putovanja. Scripps Networks International je s kanalima Food Network i Travel Channel prisutan u Aziji, Velikoj Britaniji, Europi, Bliskom istoku i Africi, dok se Asian Food Channel prikazuje u Aziji, a kanal Fine Living Network na području Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Scripps’ je značajno prisutan i u Kanadi s HGTV Canada, DIY Network Canada i Food Network Canada.
Globalni ured i sjedište Scripps Networks Internationala smješteni su u New Yorku i Knoxvilleu, dok regionalni uredi djeluju u Europi, Aziji i Južnoj Americi.

Kreativne ideje

Agencija Kreativne ideje specijalizirana je za odnose s javnošću, marketing i savjetovanja u medijskoj industriji. Uz kanale u portfelju Scripps Networks In­ternationala, Kreativne ideje u Hrvatskoj vode PR za Discovery Networks što uključuje kanale: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Discovery World i ID.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!