Home » Digitalna televizija » Scripps Networks UK & EMEA započinje suradnju s agencijom Kreativne ideje u Hrvatskoj

Scripps Networks UK & EMEA započinje suradnju s agencijom Kreativne ideje u Hrvatskoj

scripps-network

Scripps Networks UK&EMEA, dio Scripps Networks Internationala, vodeće globalne lifestyle programske mreže u segmentima putovanja, kvalitete stanovanja i gastronomije, odabrao je agenciju Kreativne ideje za marketing, odnose s medijima i komunikaciju s krajnjim korisnicima u Hrvatskoj.

Scripps Networks je u Hrvatskoj prisutan s 3 kanala: Travel Channel (dostupan na platformama Amis Telekom, B.net, Iskon TV, OptiTV, Vip TV), Food Network (dostupan na platformama B.net, Iskon TV, Vip TV) i Fine Living Network (dostupan na platformama B.net, EVO tv, Iskon TV, OptiTV, Vip TV).

Suradnjom s agencijom Kreativne ideje Scripps Networks UK&EMEA pokreće sustavno i pravovremeno informiranje javnosti o svojim kanalima, programu i novostima vezanim uz poslovanje.

Nick Thorogood, viši potpredsjednik za sadržaj i marketing Scripps Networksa UK&EMEA je izjavio:

“Iznimno smo zadovoljni imenovanjem Kreativnih ideja našom agencijom za marketing i komunikacije u Hrvatskoj. Hrvatsko pay-TV tržište predstavlja značajnu priliku za rast poslovanja i radujemo se pozicioniranju naša tri kanala kao vodećih lifestyle kanala na tržištu.”

 

Scripps Networks International

Scripps Networks International globalni je dio kompanije Scripps Networks Interactive, Inc. (NYSE: SNI), vodećeg medija u segmentima gastronomije, kvalitete življenja i putovanja. Scripps Networks International je s kanalima Food Network i Travel Channel prisutan u Aziji, Velikoj Britaniji, Europi, Bliskom istoku i Africi, dok se Asian Food Channel prikazuje u Aziji, a kanal Fine Living Network na području Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Scripps’ je značajno prisutan i u Kanadi s HGTV Canada, DIY Network Canada i Food Network Canada.
Globalni ured i sjedište Scripps Networks Internationala smješteni su u New Yorku i Knoxvilleu, dok regionalni uredi djeluju u Europi, Aziji i Južnoj Americi.

Kreativne ideje

Agencija Kreativne ideje specijalizirana je za odnose s javnošću, marketing i savjetovanja u medijskoj industriji. Uz kanale u portfelju Scripps Networks In­ternationala, Kreativne ideje u Hrvatskoj vode PR za Discovery Networks što uključuje kanale: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Discovery World i ID.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*