Periferija/daljinski

Recenzija [periferija]: Logitech diNovo Mini

ZAKLJUČAK

Nakon testiranja od više od mjesec dana trajanja, zaključujemo da se radi o iznimnom kontroleru koji će nam jako nedostajati nakon što ga vratimo proizvođaču. Izvrsna ergonomija i mogućnosti, te fantastičan kapacitet baterije dovoljni su razlozi da Logitech-u odamo sve počasti. Uz podršku za PC valja spomenuti i PlayStation 3 konzolu koja uz ovaj dodatak nudi korisniku znatno veću slobodu i mogućnosti korištenja. Ono što će mnogo odgovoriti od ovog iznimnog uređaja je i iznimna cijena (939 do 1100 kn su se kretale cijene na dan objave ovog članka), no za vlasnike HTPC-a kojima su tipkovnica i miš nova zamjena za daljinske upravljače, diNovo Mini bi mogao biti prilično interesantan proizvod.

Ustupio: Logitech Hrvatska

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!