Home » Recenzije » Periferija/daljinski » Recenzija [periferija]: Logitech diNovo Mini

Recenzija [periferija]: Logitech diNovo Mini

ZAKLJUČAK

Nakon testiranja od više od mjesec dana trajanja, zaključujemo da se radi o iznimnom kontroleru koji će nam jako nedostajati nakon što ga vratimo proizvođaču. Izvrsna ergonomija i mogućnosti, te fantastičan kapacitet baterije dovoljni su razlozi da Logitech-u odamo sve počasti. Uz podršku za PC valja spomenuti i PlayStation 3 konzolu koja uz ovaj dodatak nudi korisniku znatno veću slobodu i mogućnosti korištenja. Ono što će mnogo odgovoriti od ovog iznimnog uređaja je i iznimna cijena (939 do 1100 kn su se kretale cijene na dan objave ovog članka), no za vlasnike HTPC-a kojima su tipkovnica i miš nova zamjena za daljinske upravljače, diNovo Mini bi mogao biti prilično interesantan proizvod.

Ustupio: Logitech Hrvatska

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

logitech-c922-head

Logitech C922 Pro Stream Web kamera za vlogere i streamere

Logitech je predstavio novu web kameru Logitech® C922 Pro Stream Webcam. Dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ...

logitech-k780-keyboard

Logitech predstavio K780 tipkovnicu za više uređaja

Tvrtka Logitech je predstavila Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, prvu potpuno opremljenu računalnu tipkovnicu s dodatnih ...