Vijesti

Sigmatekov povoljniji Blu-ray reproduktor

Blu-rayTvrtka s ove strane bare, Sigmatek, se pridružila proizvođačima Blu-ray reproduktora modelom SBR-1000. Ono što posebno privlači je njegova cijena od svega 250 eura.

Uređaj se očekuje na tržištu u travnju ove godine, te će biti najpovoljniji BD reproduktor na tržištu, barem kako sada stvari stoje. Niža cijena je postignuta korištenjem nove jeftinije plave zrake za koju su zaslužni Sony i Nichia.

sigmatek-sbr-1000

Uređaj podržava sve važnije formate, te audio dekodere kao što su Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD i DTS, no ne podržava DTS-HD. Ako će se povijest ponoviti kao i s DVD-ima, onda ovo neće biti preveliki minus s obzirom da je DTS kodiranje bilo prisutno na relativno malom broju naslova, tako da njen izostanak nije preveliki minus.

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!