3DVijesti

LG – Alain Mikli dizajnirao nove 3D naočale za 2011. godinu

Na sajmu potrošačke elektronike CES 2011, kompanija LG namjerava predstaviti svoj novi model 3D naočala, koji je osmišljen i izrađen u suradnji s poznatim francuskim dizajnerom Alainom Miklijem. U odnosu na dosadašnje modele, ove naočale se ističu svojom ergonomičnošću i udobnošću. Projektirane su tako da lagodno prijanjaju uz lice korisnika, a tijekom dužeg nošenja osjećaj zamora trebao bi biti mnogo manji. Prema riječima Havisa Kwona, predsjednika kompanije LG; upravo su 3D naočale ključan faktor za prihvaćanje stereoskopske 3D tehnologije među korisnicima, a ovaj model se, kako smatra, nalazi na samom svjetskom vrhu, kada su dizajn i udobnost u pitanju.

Naočale će doći u paketu s LG-jevim novim modelima 3D stereoskopskih televizora za 2011. godinu, a nakon njihovog predstavljanja na CES-u 2011, izaći će i na svjetsko tržište. [FlatpanelsHD]

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Priznajem da čekam 3D TV modele koji ae biti sposobni prikazati 3D bez upotrebe ikakvih naočala. Prognoza jedno 4-5 godina do pojave prvih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!