3DVijesti

LG – Alain Mikli dizajnirao nove 3D naočale za 2011. godinu

Na sajmu potrošačke elektronike CES 2011, kompanija LG namjerava predstaviti svoj novi model 3D naočala, koji je osmišljen i izrađen u suradnji s poznatim francuskim dizajnerom Alainom Miklijem. U odnosu na dosadašnje modele, ove naočale se ističu svojom ergonomičnošću i udobnošću. Projektirane su tako da lagodno prijanjaju uz lice korisnika, a tijekom dužeg nošenja osjećaj zamora trebao bi biti mnogo manji. Prema riječima Havisa Kwona, predsjednika kompanije LG; upravo su 3D naočale ključan faktor za prihvaćanje stereoskopske 3D tehnologije među korisnicima, a ovaj model se, kako smatra, nalazi na samom svjetskom vrhu, kada su dizajn i udobnost u pitanju.

Naočale će doći u paketu s LG-jevim novim modelima 3D stereoskopskih televizora za 2011. godinu, a nakon njihovog predstavljanja na CES-u 2011, izaći će i na svjetsko tržište. [FlatpanelsHD]

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Priznajem da čekam 3D TV modele koji ae biti sposobni prikazati 3D bez upotrebe ikakvih naočala. Prognoza jedno 4-5 godina do pojave prvih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!