Home » Vijesti » Evolucija nastaje kroz remix

Evolucija nastaje kroz remix

EVERYTHING IS A REMIX odlična je serija kratkih filmova koji se bave činjenicama da je sve što znamo prerada nečega što već postoji.

Jedna od velikih prednosti ljudskoga roda je što se konstantno unaprjeđujemo u svakom pogledu, bilo da se radi o računalnoj i filmskoj industriji, arhitekturi, glazbi, književnosti i sl. Tako je Led Zeppelin, jedan od komercijalno najuspješnijih rock sastava i pionir hard rocka i heavy metala uzimao osnovne progresije akorda drugih pjesama u cilju stvaranja najpoznatiji pjesama današnjice.

S druge strane, u epskoj američkoj medijskoj franšizi Ratovi Zvijezda, redatelj George Lucas itekako je skupljao ideje za svoj filmski serijal iz mnogih kultnih filmova kao što su Flash Gordon (1936), The Searchers (1956), Hidden Fortress (1958) i mnogi drugi.

Ništa nije istinski unikatno, što je i u redu, s obzirom da uvijek započinjemo od onoga što već postoji. O tome, kao i o raznim drugim aspektima ljudskoga razvoja govore ovi kratki filmovi.

Izvor: DVD Town

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. ja bih to prije nazvao utjecaj a ne kopiranje ili plagijat,plagijati su naše pjesme u zadnjih nekoliko godina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*